Prosize kapsule

Viber dobio nadogradnju

viberNadogradnja se odnosi na platforme koje su poslednje dobile podršku za Viber u maju ove godine, dakle za desktop aplikacije, kao i za aplikacije za Windows Phone 8. Ne donosi novosti, nego mogućnosti koje korisnici Android i iOS sistema već imaju i koriste.

Tako sada korisnici desktop aplikacije mogu svoje pozive usred razgovora preusmeriti na svoj Windows Phone uređaj, a to isto mogo i u obrnutom slučaju. Osim navedenog nadograđeni Viber omogućava i: obaveštenja u realnom vremenu kada neki korisnik kuca sledeću poruku, bolje pop-up obaveštenja, mogućnost korišćenja emotikona i grupno slanje poruka.

Aplikacija Viber danas ima preko 200 miliona korisnika i dostupna je na mnogim platformama. Pruža podršku svim većim operativnim sistemima za pametne telefone, ali i za stare uređaje bazirane na Symbianu i Samsungov Bada. Podrška za BlackBerry uključuje većinu mogućnosti, osim što za sada omogućava video i audio pozive samo na starijim verzijama sistema (0S 5 i 0S 7), dok je za novi OS 10 ta opcija predviđena u budućnosti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Viber dobio nadogradnju

  1. Pingback: Viber dobio nadogradnju - Web-novine.com | Web-novine.com