Prosize kapsule

Četiri tipa devojaka koje ti mogu zakomplikovati život

crazy girlDa se ne lažemo, svedoci smo da ima svakakvih devojaka. I ovakvih i onakvih, sebičnih, nepoštenih, neiskrenih, bezobraznih pa i ludih. I naravno da nije problem što one postoje, nego problem nastane onog momenta kada ti želiš ili počneš da se zabavljaš sa jednom od njih.

Naravno jedna strana „medalje“ jesu ona i njena ličnost ali svakako sa druge strane se može pročitati i šta normalan momak radi sa njom. Kod svake devojke postoje dobre i loše strane, uostalom kao i kod svakog bića na ovoj planeti; pitanje je samo da li kod komplikovanih devojaka prevagnu dobre ili loše osobine, odnosno, najbitnije je ono što je dobro po tog, određenog muškarca i on to sam i najbolje zna. Ali u slučaju kada okolina posmatra takve devojke, onda to izgleda ovako.

Kučkaste

Može biti da mnoge muškarce odbijaju devojke koje imaju stav kučke, međutim postoji i dobar deo njih koji se pali baš na ovakve. One su devojke sa jasnim stavom po pitanju svega, iako je taj stav u glavnom negativan kada se odnosi na druge ljude; one žele da dominiraju; ne obraćaju puno pažnje na ljude oko sebe; ne oduševljavaju se pažnjom koju dobijaju (ako je dobijaju); i ono što je najbitnije – one su sebi na prvom mestu!devojka 341

Muškarci koji se sa njima upuste u nešto više od „one night stand“ ili su mazohisti i žele baš to, ili nemaju pojma kako pakao može da izgleda i ne znaju da ih baš to i čeka. Ove devojke mogu biti interesantne kao poznanice čije priče povremeno mogu nasmejati i ništa više.

Suviše atraktivne

Te koje se trude da deluju tako da svakom privuku poglede obično u tome i uspevaju. Sasvim je logično da je njima fizički izgled presudan i da većinu vremena provedu razmišljajući o odevnim kombinacijama, frizuri, noktima, štiklama i ostalom. Nekako po pravilu uz njih idu i ljubomorni muškarci što je i normalno, jer one privlače pažnju gotovo svih muškaraca i sigurno da jedan broj njih želi baš nju.devojka lepa

Što se tiče vernosti i lojalnosti, sa ovakvim devojkama se nikad ne zna – da li su nesvesno željne pažnje i tuđih pogleda ili su promiskuitetne a tada normalan muškarac nema tu šta da traži… Odnosno, normalnu i ozbiljnu vezu ne treba očekivati.

Lažljive

Radi se o devojkama koje misle da će sitnim i nonšalantnim lažima doći do cilja. Zapravo to su one koje na početku govore kako vole slobodu, nije im veza toliko bitna nego žele neobavezan i povremen seks. Takve stvari ne moraju da se izgovaraju već se one same po sebi prepoznaju, najviše postupcima i ponašanjem. Međutim, devojke koje to stavljaju u prvi plan, obično budu one koje posle nekog vremena traže od muškarca da objasni svoje razloge zašto nije za vezu.lazljivica

Muškarci koji se upuštaju u „neobavezan seks“ sa ovakvim devojkama vrlo često misle kako im se posrećilo i kako su našli ono što je san svakog frajera. Ipak, na kraju istina izađe na svetlo pa sad… kako ko uspe da snađe – neko da završi a neko da započne vezu.

Sponzoruše

Uvek i svuda ih je bilo. Većinom su to devojke koje dobro izgledaju i imaju jedan cilj u životu – udati se za novac. One su vešte u priči (pretpostavljamo i u krevetu), negovane, često jako fine i smerne i spremne da oprost sve i svašta. One su zapravo idealne dok ne dođu do cilja i za njih su idealni muškarci koji imaju novac a nemaju iskustvo.devojka s novcem

Problemi se pojavljuju kasnije – ako se ispostavi da je gomila novca manja od očekivane, ako momak uz nju shvati šta je seks i šta sve može sa novcem, ako se pojave mlađe, lepše i luđe, itd. Njemu takođe slede problemi ako se ona dodatno dotera njegovim novcem a „baci oko“ na nekog tipa sa još više love i tako u krug. Oprezno sa njima u svakom slučaju!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

5 komentara na “Četiri tipa devojaka koje ti mogu zakomplikovati život

  1. Pingback: Četiri tipa devojaka koje ti mogu zakomplikovati život - Web-novine.com | Web-novine.com

  2. Sonja Madžar je dobro sve napisala . Zajednička osobina svih devojaka koje trebaju muškarci izbegavati je težnja za nadmoći .Ova osobina je zajednička za 4 tipa ovde opisana .Devojka koja želi nadmoć je pravi pakao za muškarca .Ona je važna a muškarac je tu da ispunjava njene želje .Ovakve devojke imaju čitav arsenal trikova i laži . Neiskusan muškarac upada u njenu mrežu . Koji su to trikovi ? Flertuje sa drugim muškarcima da bi svog napravila ljubomornim . “Boli je glava” jako često . Treba joj novac za šminku , tašnu , cipele a ona taj novac nema . Treba reći da ima muškaraca koji žele nadmoć nad devojkom . Pošto je ovo muški sajt neka o tim stvarima pišu mnogobrojni ženski sajtovi i časopisi .

  3. Bio sam sa jednom “kuckom” . Predlazem svima da izbjegavaju veze sa tim curama.Samo vrijeme gubite. Imaju svoju igru koju vrlo dobro igraju i u 90% manipulisu muskarcima. Sa njima se moze samo izgubiti,a nista dobro se dogoditi nece. Nazalost takve me najvise privlace al sad imamo Spartanca 🙂

  4. Ne verujem da ima ovakve devojke, osim u ludim filmovima! Samo budale mogu da pisu negativno o devjkama! Imam verenicu koja je jako lepa svi joj se dive, verna mi je i priznaje da je tako i zauvek bice tako jer svakog dana darujem svoju princezu cvetom, koga kupim u cvecari nakon dolaska sa posla i uvek se odusevi.