Prosize kapsule

Većina žena nije raspoložena za seks na prvom sastanku

prvi sastanakVećina žena, njih 82, 6 procenata, smatra da seks na prvom sastanku nije dobar početak za uspešnu i dugu vezu. Muškarci su liberalniji, pa 67 procenata njih u seksu na prvom sastanku ne vidi ništa loše i ne osuđuju žene koje se odluče na takav korak.

Jedan časopis sproveo je istraživanje o seksu na prvom sastanku, u njemu je učestvovalo 1.000 žena i muškaraca, starosti od 18 do 35 godina.

Rezultati su sledeći: 39 posto žena se odvažilo da provede noć sa partnerom već nakon prvog sastanka.

Ipak, bez obzira na “hrabrost” i razloge takvog koraka, većina pripadnica lepšeg pola, njih 82, 6 procenata, smatra da to nije dobar početak za uspešnu i dugu vezu. Muškarci su liberalniji, 67 procenata njih u seksu na prvom sastanku ne vidi ništa loše i ne osuđuju žene koje se odluče na takav korak.

Žene se najčeše plaše da ih muškarac nakon seksa na prvom sastanku neće nazvati. Pored loših primera, za konačnu ocenu moraju da se uzmu i oni pozitivni kojih ima sasvim dovoljno.

“Spadam u one koji veruju da seks na prvom sastanku ne mora da nužno vodi raskidu veze. Moje dve ozbiljne veze su počela na taj način. Moja najbolja prijateljica je spavala sa svojim suprugom na njihovom prvom sastanku”, rekao Džef Vilser, koautor knjige “U redu je da spavaš sa njim na prvom sastanku”.

On dodaje da svako ko veruje da je seks na prvom sastanku to slobodno i učini. Bez ustručavanja i robovanja predrasudama.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Većina žena nije raspoložena za seks na prvom sastanku

  1. Pingback: Većina žena nije raspoložena za seks na prvom sastanku - Web-novine.com | Web-novine.com