Prosize kapsule

U Japanu raskrinkana prostitucija žena težih od 150 kilograma

debela zena 02Japanska policija je uhapsila vođu jednog kriminalnog lanca koji se specijalizovao za slanje u kućne posete radi prostitucije žena težih do 150 kilograma, saopštio je danas predstavnik snaga reda u Tokiju.

Keiko Saito (41) i jedan od njenih nameštenika su osumnjičeni da su vodili posao prostitucije pod imenom “Makusu bodi” (Maksimalno telo), a koji su se reklamirali da pružaju usluge muškarcima koji vole “eksplozivne grudi i bedra”, navela je policija.

Seito je optužena da je angažovala oko 30 žena sa pozamašnim oblinama od kojih je jedna imala i više od 150 kilograma, objavila je agencija Điđi Pres.

Policija je rekla da su mušterije u Tokiju mogle telefonom da naruče posetu u svojoj kući ili hotelskoj sobi od servisa znanog kao “deri-heru” (zdrava isporuka) koji je rasprostranjen u Japanu u kome inače nije dozvoljena prodaja seksualnih usluga.

Saito, za koju se veruje da je na tom poslu zaradila četiri miliona dolara u poslednje tri godine, predhodno se bavila prostitucijom. Ona je započela vlastiti posao jer je verovala da su krupnije žene popularne kod mušterija, navela je agencija.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.