Prosize kapsule

Majka gađala policajce svojom bebom

rajtEšli Tejlor Rajt (23) je htela da iskoristi svoju tromesečnu bebu kao štit prilikom pljačke. Ona je, naime, u nosiljci za bebe sakrila ukradenu garderobu vrednu 261 dolar.

Nakon što je prodavac digao uzbunu da je radnja opljčkana, na parkingu joj je prišao policajac.

Ešli je dozivala muža da uđe u automobil, na čijem zadnjem sedištu su sedeli dečak (2) i devojčica (4), kako bi mogli da pobegnu, i odbijala da izađe iz automobila kada je policajac zamolio.

“U jednom trenutku, zgrabila je nosiljku i držala je ispred sebe, govoreći policajcu da će prvo morati da puca u bebu”, naveo je policajac u izveštaju.

Tada je izletela iz automobila i počela da trči držeći nosiljku sa bebom u naručju. Kad joj se policajac približio, Rajtova je bacila bebu u njegovom pravcu.

On je uspeo da uhvati Rajtovu, koja je krvarila jer se spotakla i pala na beton i povredila glavu. Beba, srećom, prilikom pada nije bila povređena.

U policiji Ešli je priznala da je popila nekoliko piva, zbog čega je “donela niz pogrešnih odluka” te noći. Izjavila je da je odeću krala jer je potrebna njenoj deci.

Međutim, među ukradenim stvarima nije pronađena dečija garderoba, nego samo ženska košulja i dva para džinsa.

Optužena je za zloupotrebu dece, sitnu krađu i pružanje otpora policajcu. Nalazi se u okružnom zatvoru dok ne plati kauciju od 7.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Majka gađala policajce svojom bebom

  1. Pingback: Majka gađala policajce svojom bebom - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar