Prosize kapsule

Genius GX Gaming Manticore

Genius GX Gaming ManticoreNova Geniusova tastatura pod imenom Manticore opremljena je pozadinskim osvetljenjem u punoj RGB paleti od 16,7 miliona boja  što vam omogućava da sami odaberete nijansu koja vam najviše odgovara. Osvetljenje je grupisano u tri područja na tastaturi, a možete mu podešavati i intenzitet u četiri nivoa – od isključenog osvetljenja do najjačeg.

Osam tastera za makro naredbe smešteni su uz levu ivicu tastature, a svaka je posebno oblikovana tako da već jednostavnim dodirom možete osetiti koja od njih vam je pod prstima, što znatno ubrzava igranje. Još bolje – makro naredbe možete snimiti direktno sa tastature, koristeći taster Macro Record, bez potrebe za ulaženjem u interfejs Scorpion koji se isporučuje za upravljanjem svih mogućnostima ove izvrsne tastature. Kroz Scorpion možete podesiti tri profila za različite kategorije igara i zatim ih uključivati direktno sa tastature.

Za najbrže igrače, tastatura podržava čak 20 anti-ghosting tastera, što znači da igrači ne moraju brinuti o tome da igra neće registrovati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tastature, a samim tim i odgovor igre na pritisnuti taster, odvija se munjevitom brzinom zahvaljujući frekvenciji prenosa (“report rate”) od 1.000 Hz, što omogućuje da će omiljena igra registrovati sve pritisnute tastere i reagovati na njih.

Tastatura Manticore opremljena je i sa dva USB priključka koja korisnicima omogućuju da spoje dodatne uređaje – poput miša ili slušalica. Na računar se spaja pozlaćenim USB 2.0 konektorom sa kabloom dužine od 1,8 metara. Višak kabla je moguće “sakriti” ispod tastature, a podnožje tastature krije i poboljšane gumene „noge“ za veću stabilnost tokom intenzivnog igranja.

Manticore se može nabaviti u bolje opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 85 eura.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.