Prosize kapsule

U reklami za brushaltere spojili najljuće političke protivnike (VIDEO)

brus 01Brazilski brend donjeg veša “Hope” osmislio je zanimljivu reklamnu kampanju kako bi promovisao brushaltere koji “garantovano drže grudi na okupu”.

Kako je prikazano u reklami, brushalteri su uspeli da spoje čak i zaklete političke protivnike, odnosno njihove glave nacrtane na ženskim grudima.

Bivši predsednik SAD Džordž Buš i pokojni venecuelanski socijalista Ugo Čavez našli su se na grudima jedne devojke, koje su udobno smeštene u brushalter.

brus 02Ipak, čini se da Bušu i Čavezu nije tako komforno u međusobnom društvu, i to pod sloganom “desna i leva zajedno”.

Republikanski predsednik Ronald Regan i kubanski komunista Fidel Kastro, odnosno njihove karikature, takođe su spojene tako da nemaju kud.

Jedna od reklama prikazuje pokojnu Margaret Tačer i Če Gevaru obraz uz obraz, a već na prvi pogled jasno je da nisu srećni što su tako blizu. Brushalter se može nabaviti u crvenoj, crnoj i roze boji, a reklamna kampanja je svakako privukla veliku pažnju.

brus 03

Kompanija “Hope” poznata je po kontroverznim reklamama, pa je tako jedan od ranijih videa sa Žizel Bundšen proglašen seksističkim. U njemu, manekenka pokušava da odobrovolji besnog muža tako što se skida u donji veš.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “U reklami za brushaltere spojili najljuće političke protivnike (VIDEO)

  1. Pingback: U reklami za brushaltere spojili najljuće političke protivnike (VIDEO) - Web-novine.com | Web-novine.com

  2. Pingback: U reklami za brushaltere spojili najljuće političke protivnike (VIDEO) - Web-novine.com | Web-novine.com