Prosize kapsule

Misica sa drugaricama bacila devet ručno pravljenih bombi na ljude

missPobednica jednog lokalnog američkog izbora za mis, optužena je da je zajedno sa drugaricama iz automobila bacala ručno pravljene bombe na ljude i objekte, a niko nije povređen.

Kendra Mekenzi Džil (18), nedavno krunisana pobednica Izbora za mis Rivertona u državi Juta – i još tri devojke uhapšene su u subotu zbog sumnje da su najmanje devet puta bacale eksplozivne naprave koje su prethodno same napravile, prenosi AP.

Devojke su priznale da su kupile plastične flaše, aluminijumsku foliju i hemijske preparate koji se koriste u domaćinstvu kako bi napravile eksplozine naprave, saopštila je policija.

“Bacale su bombe i na ljude i na objekte”, rekao je načelnik vatrogasne službe za lokalnu televiziju i naveo da niko nije povređen.

“Ovo prevazilazi tinejdžerske provokacije”.

Džil je u junu pobedila na takmičenju lepote u Rivertonu, gradiću sa 40.000 stanovnika, nedaleko od Solt Lejk Sitija, osvojivši krunu i nagradu 2.000 dolara za školovanje.

Predstavnici izbora za mis Riverton i mis Jute koji predstavljaju preliminarna takmičenja za izbor za mis Amerike, nisu želeli da daju komentar.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Misica sa drugaricama bacila devet ručno pravljenih bombi na ljude

  1. Pingback: Misica sa drugaricama bacila devet ručno pravljenih bombi na ljude - Web-novine.com | Web-novine.com