Prosize kapsule

Iz Samsunga nam stiže novi Galaxy koji će biti na preklop?

Samsung GalaxyGalaxy Folder trebalo bi da bude novi pametni telefon iz Samsunga, u srednjem cenovnom razredu i potpuno drugačiji od danas najpopularnijih modela na tržištu. Ono što ga razlikuje jeste oblik – biće to tradicionalni preklopni mobilni telefon, ali sa najnovijim hardverskim i softverskim dostignućima kao što imaju i ostali Galaxy modeli.

Kao što smo svedoci svakodnevnog curenja fotografija iz Appleovih proizvodnih pogona, tako nam sada dolazi i nekoliko skica i navodnih slika nadolazećeg Galaxy Foldera.

samsung

Prema viđenom, ovo bi trebao biti preklopni mobilni telefon sa dva ekrana koji bi se nalazili sa obe strane poklopca. U unutrašnjosti bi nakon otvaranja trebala biti dostupna klasična numerička tastatura kakve su korisnici smartfona već verovatno i zaboravili. Od ostalih do sada poznatih detalja, korisnom se čini i dual SIM opcija, dok će osnova hardvera biti dvojezgrični procesor Snapdragon 400 i 2GB radne memorije. Telefon će biti namenjen pre svega nezahtevnim korisnicima i tržištima u razvoju.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.