Prosize kapsule

Ubistvena lepota

01Ima nešto u riziku i opasnosti. Ne bismo inače često birali baš one devojke od kojih nas svi bliski iz najboljih namera odvraćaju.02

03

04

05

06

07

Ne bismo birali takozvane “kučke” koje nas neretko “upropaste”, da ne volimo rizik i opasnost. Pojam fatalnih devojaka uvek je okupirao mušku maštu i testosterone, a kada su takve još i naoružane, muška priroda potpomognuta večitim dečaštvom kojeg se nikada ne otarasimo – prosto podivlja.

08

09

10

11

12

Ostatak fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Ubistvena lepota

  1. Pingback: Ubistvena lepota - Web-novine.com | Web-novine.com

  2. Muškarcu je potreban podsticaj . Zato ga i privlače fatalne lepotice . Važi i obrnuto . Ja sam imao najboljeg druga koji je privlačio i imao 3 devojke a ja nijednu . On je bio nasmejan i razgovorljiv a to devojke vole . Ja sam bio ćutljiv i ozbiljan a to devojke ne vole . Proglasile su me dosadnim . Vaš sajt “Muški magazin” mi se dopada . Njegova društvena uloga je važna . Daju se saveti muškarcima mladim i starim . Ima puno ženskih časopisa i sajtova ali malo muških . U školi se psihološka strana muško-ženskih odnosa ne uči a roditelji često nisu dovoljno edukovani . Dobronamerni su ali nemaju dovoljno znanja .

Ostavite komentar