Prosize kapsule

MixBit

MixBitChad Hurley i Steve Chen osmislili su servis koji je Google 16. oktobra 2006. godine kupio za 1,65 milijardi dolara – YouTube. Poznati dvojac sada ima novu aplikaciju za deljenje video sadržaja naziva MixBit. Trenutno najpopularnije aplikacije za to su Vine i Instagram.

MixBit je vrlo sličan tim aplikacijama i kod njega je potrebno “pritisnuti taster” na ekranu i “držati” je tokom snimanja videa. Poput Instagrama i MixBit snima video u trajanju od 16 sekundi uz bitnu razliku – MixBit dopušta izmene u video zapisima i remix pomoću video sadržaja koji su objavili ostali korisnici. Ukupno vreme trajanja takvog videa je maksimalno 1 sat. Ono što izdvaja MixBit od konkurenata je mogućnost da svaki video koji se objavi ostane anoniman i nema mogućnosti komentarisanja videa.

Korisnici iOS uređaja već imaju dostupnu aplikaciju, dok korisnici Android uređaja najverovatnije moći će je da je koriste od kraja septembra. MixBit.com (Avos Systems Inc.) trenutno i zapošljava, ako imate veštine koje su im potrebne pogledajte oglase za posao.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “MixBit

  1. Pingback: MixBit - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar