Prosize kapsule

Daljinski upravljač – dokaz ljubavi

daljinacPrema 2.000 glasova muškaraca i žena u Velikoj Britaniji za kompaniju Moonpig, jedan od 10 najboljih dokaza ljubavi jeste kada svom partneru ili partnerki predate daljinski upravljač. 

Među najvećim dokazima ljubavi prema partnerki našla se i ponuda o čišćenju kuće (11 posto) kao i iznošenje smeća i spuštanje daske na WC šolji(po 7 posto). Među romantičnim postupcima nalaze se i dobrovoljno pranje sudova ili peglanje.

Srećom za žene, anketa je pokazala da muškarci romantikom smatraju i neke druge stvari. Tako je 37 posto reklo da bi iznenadili partnerku buketom cveća, a 31 posto ispitanika spremno je da zasuče rukave u kuhinji i skuva večeru. Ipak, petina muškaraca misli da bi partnerka možda posumnjala da su nešto skrivili zbog ovakvih iznenađenja.

Poslednja dva odgovora su na vrhu liste romantičnih postupaka za lepše polovine, a tu je i topla kupka. Gotovo svi muškarci odabrali su buket ruža, s čime se slaže četvrtina žena, a ljiljani su na drugom mestu kao omiljeno cvijeće.

Anketa je pokazala da su muškarci napravili posljednju romantičnu stvar dva meseca prije istraživanja, s time da je u pola slučajeva partnerka rekla šta bi želela.

Međutim, nisu samo muškarci izgubljeni u svetu romantike, jer dve od pet žena traže savet partnera o tome kako da mu pokaže koliko ga vole.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Daljinski upravljač – dokaz ljubavi

  1. Pingback: Daljinski upravljač – dokaz ljubavi - Web-novine.com | Web-novine.com