Prosize kapsule

Google Chrome 29 ima nove opcije

Google-Chrome-29-0-1516-3-Dev-Now-Available-for-DownloadGoogle je izdao novi update svog pretraživača, Chrome 29, koji će svim korisnicima stići putem mehanizma automatskih nadogradnji tokom narednih dana. Ako ne želite čekati kliknite na meni i odaberite “About Google Chrome” kako bi pokrenuli nadogradnju ručno.

Glavne novosti u ovoj verziji odnose se na dodavanje dugmeta za resetovanje postavki (nalazi se pod Settings | Show advanced settings) koji omogućuje resetovanje svih promena u postavkama koje ste napravili. Ako ste preterali sa podešavanjima, ova mogućnost vratiće vas na čisti start. Ukloniće i ekstenzije, ali teme, aplikacije i bookmarcovi (kao i spremljene lozinke i tekst za obrasce) će ostati nedirnuti. Poboljšan je i omniboks, koji sada kod davanja predloga u obzir uzma i učestalost poseta pojedinim stranicama.

Korisnici Maca od ove verzije napokon na raspolaganju imaju napredne notifikacije, kakve su na verziji za Windows OS dostupne već par meseci.

Na kraju, verzija za Android OS donosi inicijalnu podršku za protokol WebRTC koji, između ostalog, omogućuje videorazgovore u browseru, bez plug-inova.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar