Prosize kapsule

Nova verzija PDF Transformera +

PDF Transformer+Kompanija ABBYY predstavila je novu verziju svog softverskog rešenja za upravljanje sadržajem u datotekama u formatu PDF.

PDF Transformer+ pokriva celi životni ciklus dokumenata, uključujući nove alate za pregled i uređivanje sadržaja, sređivanje pri izradi dokumenata, napredniju pretragu u okviru dokumenata, poboljšano kreiranje PDF dokumenata, kao i nove mogućnosti zaštite i pretvaranje dokumenata u druge formate.

I dalje je jedna od najznačajnijih mogućnosti softvera jednostavno pretvaranje dokumenata u format PDF u mnoštvo popularnih formata, uključujući Microsoft Word, Excel, TXT, HTML, OpenOffice.org Writer (ODT), EPUB i FB2, uz održavanje originalnog izgleda i formatiranja. Tu su i mogućnosti za automatsko prepoznavanje znakova uz podršku za 198 jezika kod skeniranih sadržaja i njihovo pretvaranje u pretražive PDF datoteke. Takođe su uključeni alati koji omogućuju direktno uređivanje PDF datoteka, poput menjanja, dodavanja ili brisanja delove teksta i slika, kao i menjanja redosleda stranica.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar