Prosize kapsule

Predstavljen Sony NEX-5T

SonyPoznata Sonyjeva serija kompaktnih mirrorless fotoaparata NEX u svojoj ponudi od sada ima još jedan fotoaparat, kodnog imena Sony NEX-5T.

Novi senzor od 16,1 megapiksela ugrađen u ovaj model može snimati fotografije sa osetjivošću od čak 25.600 ISO, fokusirane pomoću poboljšane Fast Hybrid autofokusne tehnologije. Ali Sony ipak kod ovog aparata ističe drugu vrstu noviteta, poput WiFi povezivanja na internet, koja će omogućiti kontrolu aparata preko bilo kojeg Android ili iOS uređaja. Naravno, snimljene fotografije moći će se direktno sa ovog NEXa objaviti na internetu.

Sony je u ovaj uređaj uključio i PlayMemories opciju, što znači da će podržavati preuzimanje i izvršavanje njemu namenjenih aplikacija. NEX-5T će imati i NFC čip, pa će fotografije biti moguće prebaciti na druge uređaje samo jednim dodirom. Uređaj će dolaziti u crnoj veziji od septembra, a od 2014. godine biće dostupan i u beloj i srebrnoj boji. Početna cena u SAD-u će biti 699 USD, dakle nešto viša od one za stariji model NEX-5R.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Predstavljen Sony NEX-5T

  1. Pingback: Predstavljen Sony NEX-5T - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar