Prosize kapsule

Kompanija Alcatel predstavila tri nova uređaje

Alcatel Idol S

Alcatel Idol S

Francuska kompanija Alcatel predstavila je dva nova modela pametnih telefona i jedan tablet. Pametni telefoni Idol S i Idol Mini prinove su iz porodice Alcatel One Touch uređaja.

Idol S dolazi sa ekranom od 4,7”, ekranom rezolucije 1,280 x 720, dvojezgričnim procesorom takta 1,2 GHz, 1 GB radne memorije, 4 GB unutrašnje memorije za podatke i sa dve kamere: prednjom od 1,3 megapiksela i zadnjom od 8 megapiksela.

Idol Mini je, kako mu ime govori, manji uređaj od 4,3” sa rezolucijom ekrana od 854 x 480 piksela. Dolazi sa 8 GB unutrašnje memorije za podatke, 512 MB radne memorije, 5 megapikselnom zadnjom kamerom i slabom prednjom VGA kamerom. Oba pametna telefona imaju Android operativni sistem kodne oznake 4.2 i podrškom za UMTS (3G) mreže.

Alcatel One Touch Evo 8 HD

Alcatel One Touch Evo 8 HD

Alcatelov novi tablet One Touch Evo 8 HD sadrži dvojezgrični ARM Cortex-A9 procesor radnog takta 1,6 GHz, 4GB unutrašnje memorije za podatke i podrškom za 4G LTE mreže. Cene ova tri uređaja kao i datum izlaska na tržište za sada nisu poznati , nego  će biti objavljeni naknadno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.