Prosize kapsule

Sređivanje stana u pet koraka

stanIako možda mnogima spremanje stana predstavlja nepotreban napor, koji s vremena na vreme reše mama, sestra ili spremačica, verujte da to nikako nije zanemarljiv detalj.

Na takve stvari devojke najnormalnije obraćaju pažnju, naročito ako su prvi put u tom stanu i naročito ako žele da formiraju svoje mišljenje o frajeru, odnosno vlasniku stana. Potpuno se slažemo da preterana i isforsirana pedantnost zna da ide na živce ali nekakav mininum pristojnosti i higejene jednostavno treba da bude zadovoljen, kako bi se oboje osećali udobno i opušteno. Evo nekoliko stvari koje treba da obaviš pre nego što dovedeš devojku prvi put kod sebe na gajbu.

Prašina

Jeste, jedan od najdosadnijih kućnih poslova je sigurno brisanje prašine, naročito ako u stanu postoji dosta detalja, sveća, ukrasa, uramljenih fotografija i sličnih stvari. Ipak, prašina zaista jeste nešto što je dosta uočljivo, a specijalno je uočljiva u svetlim prostorijama. Neka ti ne bude teško, pusti muziku i za desetak minuta se otarasi te dosadne prašine (na koju je ona možda čak i alergična!).

Sudovi

Sve je više stanova u kojima su kuhinja i dnevna soba praktično jedna prostorija. Definitivno bljak prizor u stanu (u koji prvi put ulazimo) jeste gomila prljavih sudova, koji često znaju i da emituju neprijatne mirise. I opet kažemo, jeste i ovo je prilično dosadan kućni posao, ali ne traje dugo i nije naporan, pa neka ti ne bude teško da se i ovom problematikom pozabaviš deset, petnaest minuta. Takođe, jedan od problema koji može da se javi je i nedostatak čistih čaša i slično… Ne želiš da i o tome razmišljaš kada ti ona dođe prvi put u stan, veruj nam!sudovi

Kupatilo

Ah, svi znamo koliko kupatilo može da bude skrnavo. Ni pod kojim uslovima je ne uvodi u stan ukoliko nisi sredio kupatilo (koje će ona sigurno koristiti)! Ne treba tu puno objašnjavati – oribana kada, lavabo, wc šolja i podovi. Ostalo manje više… I ne zaboravi ogledalo da prebrišeš jer kada je ogledalo čisto, to onda ostavlja mnogo bolji utisak nego kada je isprskano sapunicom ili pastom za zube.

Podovi

Ako se podrazumeva ili su makar velike šanse da ona prespava kod tebe, i podovi su još jedan od tvojih zadataka. Uzmi u obzir da ćete bosi hodati pa zatim ulaziti u krevet. Pa ako ništa, makar nemoj dozvoliti da na podovima bude mrva, dlaka i prašine. Međutim, ako su u kritičnom stanju, onda se oko ovoga moraš potruditi jer ne želiš ni njoj ni sebi nekakve zalepljene ostatke nečega na tabanima.

Posteljina

Vrlo bitna stvar, na koju čini se mnogi zaboravljaju u poslednje vreme. Posteljina je nešto što uvek treba da bude čisto i zategnuto. Nikako nemoj da zaboraviš da promeniš posteljinu taj dan kada ti devojka dolazi. Nije nužno ni da bude ispeglana, niti da bude neka specijalna – dovoljno je da bude čista i zategnuta. I nemoj da ti se desi nedostatak te iste posteljine, na to ni ne pomišljaj! Ovo je zapravo i jedina stvar gde nema parole – snađi se. Zna se šta mora da postoji u svakom stanu! Uostalom gotovo sve devojke vole da se ušuškaju pored, ne zaboravi to!krevet

Ako ti sve ovo deluje kao posao koji nema šanse sam da obaviš ili nemaš vremena za to, veruj da je najbolje da platiš spremačicu koja će to sasvim sigurno uraditi mnogo profesionalnije od tebe, i to za male pare. To je ipak novac koji se može izdvojiti s vremena na vreme jer ne želiš da deluješ i stvoriš utisak nekog ko je prljav, skrnav i neuredan.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sređivanje stana u pet koraka

  1. Pingback: Sređivanje stana u pet koraka - Web-novine.com | Web-novine.com