Prosize kapsule

Šta se zaista dešava u Plejboj vili?

hefnerova kucaIntervju sa nezadovoljnim batlerom Hjua Hefnera koji je sproveo rivalski magazin Penthaus 1985. godine, najzad je ugledao svetlost dana i daje nam uvid u to kako je izgledao život unutar Plejboj vile.

Ranije neobjavljen intervju sa bivšim batlerom Hjua Hefnera ugledao je svetlost dana. U njemu frustrirani zaposleni tvrdi da želi da otkrije sve što se dešavalo unutar Plejboj vile.

U intervjuu, koji je sproveo rivalski magazin Penthaus, neidentifikovani batler tvrdi da ga je Hefner otpustio zbog „zadiranja u njegov privatni život“.

Intervju počinje tako što batler diskutuje o korišćenju droga u Plejboj vili i tvrdi da, iako su ljudi otvoreno pušili marihuanu, konzumiranje velikih količina kokaina odigravalo se isključivo „iza zatvorenih vrata“.

„Ukoliko imate salbost prema devjkama, odmah ćete spavati sa nekom. Zato je puno starijih gostiju dolazilo sa kokainom, kako bi uspeli da spavaju sa nekom od brojnih devojaka koje su bile u vili“, tvrdi ovaj batler.

U intervjuu se pričalo i o poznatim osobama koje su posećivale Plejboj vilu, a batler je tvrdio da su se poznate osobe i političari klonili čuvenih žurki jer je Plejboj, po njegovom mišljenju, sebi stvorio negativnu reputaciju.

On je dodao i da je veliki broj „nekadašnjih“ zvezda koje nisu imale šta da izgube redovno posećivao žurke u Plejboj vili zbog besplatne hrane, droga i dostupnih devojaka.

Batler se tokom intervju osvrnuo i na odnos slavnih prema Hefneru, za koga tvrdi da „nije baš najsimpatičnija osoba na svetu“.

U intervju se dalje detaljnije navode seksualne aktivnosti Hefnera i gostiju koje su dovele do brojih hapšenja povezanih sa drogom u Plejboj vili tokom 70-ih godina prošlog veka.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Šta se zaista dešava u Plejboj vili?

  1. Pingback: Šta se zaista dešava u Plejboj vili? - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar