Prosize kapsule

Canon predstavio kompaktni skener za poslovne korisnike

CanonCanon Europe, predstavio je imageFORMULA ScanFront 330, kompaktan mrežni skener za brzo, jednostavno i sigurno skeniranje i obradu dokumenata.

ImageFORMULA ScanFront 330 posebno je pogodan za transakcijsko snimanje podataka u velikim korporacijskim okruženjima, kancelarijama i mestima za korisničku podršku, a omogućuje efikasno zajedničko korišćenje i obradu dokumenata. Uređaj je naslednik modela imageFORMULA ScanFront 300 i 300P, a nudi napredne mogućnosti za slanje dokumenata, poput skeniranja u mrežne mape, poruke elektronske pošte, FTP, faks, štampač i USB memoriju. Korisnici mogu definisati poslove skeniranja koji omogućuju skeniranje na više odredišta u jednoj operaciji.

Brzina skeniranja je do šezdeset slika u minutu, a sadrži i novi mehanizam valjka za uvlačenje, koji povećava pouzdanost uvlačenja i razdvajanja pri skeniranju skupova raznovrsnih dokumenata. Podržano je skeniranje različitih dimenzija dokumenata, od tankih do debelih kartona, ličnih dokumenata, kao i dokumenata formata A3 (uz korišćenje karakterističnog folio moda) i dužine do jednog metra. Za uređaj je dostupan i paket za razvoj softvera (SDK) koji omogućuje razvoj aplikacija prilagođenih potrebama korisnika, a ima i skup naprednih sigurnosnih zaštita, uključujući siguran pristup uređaju, postavljanje ograničenja korisničkog pristupa i šifrovanje dokumenata lozinkama.

ImageFORMULA ScanFront 330 će biti dostupan u svim Canonovim prodajnim prodavnicama i kod odabranih partnerskih distributera u celoj Evrope početkom oktobra.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Canon predstavio kompaktni skener za poslovne korisnike

  1. Pingback: Canon predstavio kompaktni skener za poslovne korisnike - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar