Prosize kapsule

Genius Traveler D6600 – čudo od miša

GeniusKompanija Genius je predstavila novog miša, kodne oznake Traveler D6600, koji se može spojiti tako da se istovremene može koristiti na dva računara, odnosno preciznije na dva uređaja – destop računar, prenosnik ili tablet, bežično, uz pomoć odgovarajućeg prijemnika minijaturnih dimenzija koji se priključuje u USB konektor (znači ništa od iPada, npr.).

Prekidačem na samom mišu se određujete koji se računar trenutno ‘’kontroliše’’. Kada ih ne koristite, dva pico-receivera moguće je smestiti u odgovarajuće ulaze koji se nalaze na samom mišu.

Traveler D6600 nudi i Geniusov Stick’n’Go mehanizam za lakše prenošenje ili jednostavno čuvanje. Napaja se iz jedne AA ili AAA baterije (navodno je ovo prvi miš na svetu koji podržava korišćenje oba tipa baterija). Uz korišćenje AA baterije, Traveler D6600 može izdržati i do deset meseci rada.

Osim na računar, Traveler D6600 se može spojiti i na tablet i na pametne telefone sa Androidom 4 OS. U tu svrhu se uz miš isporučuje i poseban prilagođeni kabal koji vam omogućuje da spojite prijemnik na micro-USB priključak tableta.

Traveler D6600 ima masu od 73 grama, mogu ga koristiti i dešnjaci i levaci, a koštaće oko 25 eura.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Genius Traveler D6600 – čudo od miša

  1. Pingback: Genius Traveler D6600 – čudo od miša - Web-novine.com | Web-novine.com