Prosize kapsule

Las Vegas: Dečak prošao sve prepreke i ukrcao se u avion

decakJedan devetogodišnji dečak uspeo je da prevari celokupno aerodromsko obezbeđenje u Mineapolisu i bez pratnje i karte ukrca se u avion i odleti za Las Vegas.

Slučaj se dogodio u nedelju na aerodromu u Mineapolisu, na severu Amerike. Promućurni mališan je odleteo za Las Vegas, bez pratnje i bez karte.

Kako javljaju američki mediji, dečak je zaobišao bez po muke sve kontrolne punktove na aerodromu. Sumnju letačkog osoblja izazvao je tek kada je avion uveliko leteo prema Las Vegasu.

Policija u Mineapolisu je otvorila istragu kako bi saznala iz kojih razloga je dete otputovalo u “grad kocke” i na koji način se neprimećeno ušunjalo u avion, i to bez ikakvog dokumenta i karte.

“Priča ima srećan kraj. Barem je letačko osoblje preduzelo adekvatne mere i dete je bezbedno vraćeno”, kazao je Pat Hogan, portparol aerodroma u Mineapolisu.

“Ono što zabrinjava je način na koji je dete uspelo da zaobiđe obezbeđenje i da se ukrca u avion”, dodao je on.

Prema izjavama aerodromskih zvaničnika, ovo nije bio njegov prvi nestašluk tog dana. Par sati pre ukrcavanja u avion, ručao je u restoranu nadomak terminala i otišao ne plativši račun.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.