Prosize kapsule

Ebigejl Foks: Karijera Skajp striptizete

Ilustracija

Ilustracija

Bivša striptizeta koja je svoje čari otkrivala strancima na Skajpu pod imenom Ebigejl Foks, nedavno je ispričala kako je ušla u ovu industriju nakon što je videla oglas dok je živela u Los Anđelesu 2009. godine.

U oglasu koji je Ebigejl videla stajalo je da devojke mogu da zarade i do 500 dolara dnevno zabavljajući muškarce iz bezbednosti lokalnog studija uz pomoć lap topa sa kamerom. Takođe, oglas je isključivao bilo kakav fizički kontakt sa muškarcima.

Sve je zvučalo lako, pomislila je Ebigejl.

„Moj prvi klijent je bio čovek po imenu Džon koji je samo želeo da priča. Pričali smo tri sata. Kada smo završili, bila sam bogatija za 270 dolara, a on je imao utisak kao da me zna“, kaže Ebigejl.

„Ti klijenti su mi izgledali poput klišea. Usamljeni momci koji su tražili lažnu devojku na nekoliko sati“.

Ilustracija

Ilustracija

Uglavnom, sve što je Ebigejl videla od tih muškaraca bila su njihova slova na ekranu i reči koje su kucali. Međutim, ponekada je klijent imao kameru i pitao bi je da li želi da ga vidi.

„U tom svetu kamera, bila sam prilično entuzijastična. Volela sam da skidam odeću sa sebe. Volela sam da sa njima pričam o njihovim fantazijama. To je bilo moje najbliže iskustvo onome što se zove uslužna industrija. Morala sam da budem uslužna i izgledam prijateljski nastrojena dok sam u isto vreme morala da izlazim na kraj sa muškarcima koji su mi gubili vreme ili su samo hteli da me vide golu bez plaćanja“.

Ebigejl je vremenom počela da radi od svoje kuće, što je značilo da više nije morala da deo zarade deli sa agencijom. Ovo je takođe značilo da je sama mogla da bira svoje radno vreme.

„Sa jednim okom na tajmeru, razvlačila sam vreme tokom privatnih sesija. Odugovlačenje je postala moja specijalnost. Naučila sam da jako sporo skidam svoju odeću i pomeram kameru duž tela kao da samo provociram klijenta – zapravo sam samo gledala kako se novac gomila. Predlagala sam im brojne stvari koje su koštale dodatno. Da sam mogla da im naplatim da u iščekivanju gledaju prazan ekran, uradila bih to“.

Međutim, umor je uzeo svoj danak, Ebigejl je postala iscrpljena brojnim ličnostima koje je izmišljala kako bi zabavljala klijente.

Ilustracija

Ilustracija

I njen dečko je postao umoran od njenog nesvesnog pretvaranja u striptizetu svaki put kada su vodili ljubav.

Zato je rešila da prekine. Ebigejl je napustila svoj internet profil i polako se ponovo vratila u svoj lični.

„Danas uopšte ne mislim o tome. Sem kad, ponekada, uhvatim sebe kako slučajno gledam preko ramena u trenutnog ljubavnika dok se skidam – baš kao što sam to nekada činila“.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Ebigejl Foks: Karijera Skajp striptizete

  1. Pingback: Ebigejl Foks: Karijera Skajp striptizete | Web-novine.com

Ostavite komentar