Prosize kapsule

KONTROVERZNA MAPA: Gde žene najlakše “padaju”?

mapaKontroverzni i samoprozvani “svetski zavodnik” Darjuš Valizadeh, poznat i pod imenom Ruš V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kojem se mogu pronaći detaljni opisi njegovih seksualnih “podviga” širom sveta.

Darjuš je objavio i nekoliko seksualnih vodiča, koji su se, očekivano, našli na udaru feminističkih grupa i onih koji smatraju da njegove teorije ne drže vodu. Ipak, ima mnogo onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose spostvena iskustva.

Na temelju iskustva Darjuša Valizadeha i njegovih obožavalaca, autor Nikolas Džek stvorio je kartu sveta koja je za kratko vreme postala veliki hit na internetu.

Ova karta pokazuje koliko su žene “lake” u pojedinim zemljama. Recimo, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mesta za potencijalne “ljubavnike”. Španija, Italija, Alžir i Libija nešto su otvorenije, a Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u “normalnu” kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog i Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland.

Naravno, ne treba naglašavati koliko obazrivo valja pristupiti ovakvim generalizacijama.

Izvor: B92

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “KONTROVERZNA MAPA: Gde žene najlakše “padaju”?

  1. Pingback: KONTROVERZNA MAPA: Gde žene najlakše “padaju”? | Web-novine.com

Ostavite komentar