Prosize kapsule

Acer Iconia W4

Uz tablet će biti dostupno i nekoliko dodataka, stalak i Bluetooth tastatura

Uz tablet će biti dostupno i nekoliko dodataka, stalak i Bluetooth tastatura

Acer je bio prvi proizvođač koji je predstavio 8-inčni tablet sa Windows 8 OS, model Iconia W3. Sada stiže unapređena verzija ovog uređaja, model Iconia W4 sa Windows 8.1 OS.

Tablet je zasnovan na Intelovom 1,8-gigahercnom procesoru Atom generacije Bay Trail, a donosi napredniji ekran nego na starijem modelu zbog čega je uređaj bio na meti kritika. Ekran sa dijagonalom od osam inča i rezolucijom od 1.280 x 800 piksela koristi tehnologiju Zero Air Gap za smanjenje udaljenosti između LCD-a i sloja osetljivog na dodir, kao i bolju vidljivosti na dnevnoj svetlosti. Zadnja kamera ima rezoluciju od pet megapiksela, a prednja dva megapiksela, dok je trajanje baterije deklarisano na osam sati gledanja videa, odnosno do deset sati ako samo surfujete internetom. Od priključaka, tu su microUSB, microHDMI i ulaz za microSD memorijske kartice. Debljina tableta iznosi 10,7 mm, a teži 415 grama.

Preporučena prodajna cena tableta za američko tržište iznosi 330 dolara za kapacitet od 32 GB, a 380 dolara za 64 GB. U cenu je uračunat i Office 2013 Home and Student, a isporuke kreću krajem ovog meseca.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Acer Iconia W4

  1. Pingback: Acer Iconia W4 | Web-novine.com