Prosize kapsule

Mlada greškom vodila ljubav sa deverom

svadbaJedna nevesta iz Kine je u gluvo doba noći ustala da bi otišla do WC, pri povratku je promašila sobu, ušla u deverovu i spopala ga, što je on iskoristio. 

Mlada i njen novopečeni suprug su devera tužili zbog silovanja, međutim sud je utvrdio da, barem iz pravnog ugla, nije učinio ništa pogrešno kad je uzeo ono što mu se nudilo.

Mlada iz autonomne regije Guangksi Zuang, koju su kineski mediji predstavili kao Huang, navodno se zabunom imala seks sa deverom pa ga je potom tužila zbog silovanja.

Huang je na sudu ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa videla.

Kada se vratila u krevet, počela je da mazi devera Ruana, što ga je trgnulo iz sna i podstaklo da uzme ono što mu se nudi. Tek ujutro je shvatila da je spavala sa pogrešnim čovekom, pa je počela da vrišti i diže porodicu na noge kao i brojne zvanice koji su prenoćili na vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od devera najpre tražila odštetu od 2.500 evra, a kada je ovaj odbio to da plati, izvela ga je pred sud.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala sopstvenom voljom i da se ni u jednom trenutku nije pretvarao da je njen novopečeni muž.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Mlada greškom vodila ljubav sa deverom

  1. Pingback: Mlada greškom vodila ljubav sa deverom | Web-novine.com