Prosize kapsule

MSI predstavio dva nova AIO računara

MSINovi računari dolaze sa Full HD ekranom u dve veličine od 21 i 27 inča i podržanom rezolucijom od 1920×1080 piksela. Oba modela su opremljena ekranima osetljivim na dodir koji podržavaju do deset istovremenih dodirnih tačaka.

Konfiguracija računara zavisi od komponenata koje će korisnici odabrati, ali za oba modela su zajednički Wi-Fi, Blue-ray, 3 u 1 čitač SD kartica, dva Creative Soundblaster zvučnika ukupne snage 3W i web kamera od 2 MP. Korisnici mogu birati između novih Intelovih Haswell Core i3 i Core i5 procesora, TV tunera, HDD-a ili SSD-a, a maksimalna RAM memorije koja se može ugraditi u računare je 16 GB. Uz oba modela u paketu dolazi bežična tastatura i miš.

Od sličnih konfiguracija ostalih proizvođača All-In-One rešenja izdvaja ih podrška za Flicker Free i Blue Light Control tehnologije koje uklanjaju nevidljivo titranje i emitovanje plave svetlosti za 75% čime umanjuju zamor očiju.

Za sada nije poznato kada će ova dva nova računara stići u prodaju, kao ni količina keša koja će biti potrebna da se izdvoji za njih.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar