Prosize kapsule

Sony PS4 – šta se krije iza najnovije verzije popularne konzole za igru?

PS4Uoči izlaska PlayStationa 4 u odabranim evropskim zemljama Sony je na službenom PlayStation blogu objavio opširan FAQ u kojem se nalaze odgovori na brojna pitanja, uključujući podatke o hardveru, mogućnostima koje će konzola imati, popisa igara i ostalih specifikacija.

Zanimljivo je spomenuti da Sony u tekstu navodi da će sirova snaga PlayStationa 4 biti do 10 puta veća od njegove prethodne verzije, što će razvojnim timovima omogućiti da stvore još veće i detaljnije igrice nego što je to bio slučaj na PlayStationu 3.

Loša vest za gejmere koji svoje vreme vole provoditi uživajući u i ostalim multimedijalnim sadržajima stiže u obliku Sonyjeve potvrde da PS4 neće podržavati reprodukciju audio CD-ova, MP3 datoteka, ali ni streaming filmova i ostalih video sadržaja sa PC-a ili media servera.

Ono što je gejmerima verojatno najbitnije, okvirni datum izlaska, objavljeno je na samom početku FAQ-a, a gde stoji da će PlayStation 4 u Srbiji stići iduće godine.

U tekstu se može pronaći još mnogo do sad objavljenih, ali i nešto novih informacija, pa svim budućim vlasnicima nove Sonyjeve konzole savetujemo da se o dodatnim informacijama o Sony PS4 informišu putem ovog linka.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sony PS4 – šta se krije iza najnovije verzije popularne konzole za igru?

  1. Pingback: Sony PS4 – šta se krije iza najnovije verzije popularne konzole za igru? | Web-novine.com