Prosize kapsule

Sve što treba da znaš o veličini penisa

bananaVeličina penisa oduvek je bila predmet kontroverzi, nedoumica, dilema i frustracija. U šumi oprečnih informacija ponekad ne znamo u šta da verujemo, pa biramo da verujemo u ono što nam se najviše dopada.

Ovim tekstom pokušaćemo da sažmemo najvažnije stavke kada je u pitanju veličina muškog polnog organa.

Kolika je prosečna dužina penisa?

Ovo je nešto što nas najviše zanima. Prema velikom broju opsežnih i relevantnih istraživanja, prosečna veličina penisa iznosi od 12 do 14 centimetara. U ovu kategoriju spada preko 80 odsto muške populacije, tako da sve te „kuronje“ iz tvog društva i njihove priče uzmi sa rezervom i ne tangiraj se previše. Da su sve te priče tačne, Srbi bi bili najobdarenija nacija na svetu. Sve preko pomenute veličine je zadovoljavajuće, sve manje od toga se može nazvati problemom. Kada je u pitanju debljina penisa, prosečni obim penisa iznosi od 3 do 5 centimetara.

Pročitaj više o tome kolika je prosečna dužina penisa.

Da li je veličina bitna?

Veličina jeste bitna ukoliko ti je penis znatno manji od proseka. U svakom drugom slučaju, debljina je ta koja igra najvažniju ulogu. Vagina, naime ima dužinu od osam centimetara (doduše, vrlo je fleksibilna), tako da ne moraš biti previše obdaren da bi je popunio, ali je ključno da penis bude debeo jer upravo debeo polni organ efikasno stimuliše zidove vagine i dovodi ženu do užitka.42-18030407

Pročitaj više o tome zašto je bitna dužina ili zašto je bitna debljina penisa.

Da li je ženama bitna veličina?

Muškarci se veličinom bave jer je to jedan od ključnih karakteristika muškosti. Sa druge strane, ženama to i nije toliko bitno, odnosno imaju drugačije kriterijume. Britanski urološki žurnal uradio je istraživanje u kojem se pokazalo da oko 55 odsto ispitanih muškaraca smatra da ima mali penis, odnosno neadekvatnu veličinu. Sa druge strane, 85 odsto njihovih partnerki izjasnilo se da je veličina penisa njihovog partnera potpuno zadovoljavajuća.

Pročitaj još neke zanimljivosti o muškom polnom organu.

Da li se veličina penisa može odrediti na osnovu veličine stopala ili dlana?

Ne. Ovo je potpuna budalaština koja nema mnogo veze sa realnošću. Da, znamo da upravo meriš svoj dlan, ali možeš odmah da prestaneš. Za sada ne postoji naučni dokaz koji bi potvrdio tezu da ljudi sa velikim stopalima ili šakama imaju i veliki penis. I obrnuto.devojka

Da li je penis moguće povećati?

U određenoj meri, moguće je. Ipak, ne treba očekivati čuda. Najšešće se koristi kombinacija vežbi, različitih medicinskih preparata i tehničkih pomagala poput vakum pumpi, a u krajnjem slučaju, moguće je podvrgnuti se i operaciji. Važno je napomenuti da prilikom korišćenja medicinskih sredstava treba birati isključivo proverene preparate koji su na tržištu duže vremena i koji imaju određenu reputaciju.

Pročitaj kako povećati penis ili koje su najbolje vežbe za povećanje penisa, a možeš više saznati i o kapsulama za povećanje penisa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.