Prosize kapsule

Otpustili je s posla zbog nepristojne slike na Fejsbuku

deckoTrener košarkašica u jednoj američkoj srednjoj školi, Laren Kuk, dobila je otkaz zbog toga što je na privatni Facebook profil okačila sliku na kojoj je njen dečko, trener fudbalskog tima, drži za grudi. On je ostao u radnom odnosu.

Laren Kuk je dobila otkaz u jednoj srednjoj školi, gde je bila zaposlena kao trener ženskog košarkaškog tima, zbog toga što je na privatni profil na Facebooku okačila fotografiju na kojoj je njen dečko, inače trener fudbalskog tima u istoj školi – drži za grudi.

Njen dečko Tom Herison ni na koji način nije kažnjen i zadržan je na poslu.

Ova priča iz Ajdaha uzburkala je strasti u Americi, gde je javnost gotovo nepodeljeno stala na stranu otpuštene Laren, koje je u međuvremenu već bila skinula sliku sa Facebooka, sluteći da bi stvari mogle da krenu po zlu.

Kuk je fotku okačila tokom letnjeg raspusta koji je provela sa svojim dragim, a loše vesti stigle su je tek nedavno, kada je neko zlonameran poslao na vreme “skinutu” sliku na školsku e-mail adresu.

Uprava škole je odmah uručila otkaz treneru košarkaške sekcije, a žitelji Pokatela i okoline sumnjaju da je fotografiju čuvao i poslao trener suparničkog košarkaškog kluba, sa kojim Kukova ima jak rivalitet.

Loren nije zadržana na poslu ni posle apela velikog broja roditelja, koji su bili oduševljeni načinom na koji je ona radila svoj posao.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Otpustili je s posla zbog nepristojne slike na Fejsbuku

  1. Pingback: Otpustili je s posla zbog nepristojne slike na Fejsbuku | Web-novine.com