Prosize kapsule

Wall of Sound 2.0 zvučnici

Wall of Sound 2.0 zvučniciTokom 2011. godine na tržištu su se pojavili prvi Wall of Sound zvučnici za Appleov iPhone po ceni od čak 4.500 dolara. Sada nam je stigao i naslednik, pod nazivom Wall of Sound 2.0. Reč Wall (zid) u potpunosti opravdava dimenzijama od 1000x1700x400 milimetara i težinom od čak 178 kilograma.

U odnosu na prvu generaciju nova je 36% veća, 71% teža, ima 64% više zvučnika (ukupno 44) i 95% je glasnija. Ovaj zvučni zid od 1600 Watta ručno se izrađuje u Švedskoj, a kontroliše se putem Bluetootha i posebne iOS aplikacije koja je besplatna za preuzimanje iz Apple Storea.

Za razliku od prošlog modela gde je dock za iPhone bio smešten sa strane, WOS 2.0 dock je na gornjoj strani. Pored docka primetićete “glavu” majmuna, koja se koristi kako bi vam se signaliziralo koliko glasno slušate muziku. Dok je jačina muzike u normalnim granicama, oči majmuna će da svetle plavom bojom, tokom glasnog slušanja oči će biti zlatne boje, a ako muziku “pustite” toliko glasno da vam preti oštećenje sluha oči će da pocrvene. U slučaju da ignorišete upozorenje (crvene oči) o preglasnoj muzici tokom pet minuta, ona će se isključiti, čime će reprodukcija muzike biti prekinuta barem za onoliko vremena koliko vam bude potrebno da je pronađete i nastavite sa terorisanjem suseda.

Ako ste mislili da susedima pružiti nezaboravan doživljaj za doček Nove 2014. godine, ništa od toga, zvučnici će se moći nabaviti tek od februara 2014. godine i to po ceni od 6,900 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Wall of Sound 2.0 zvučnici

  1. Pingback: Wall of Sound 2.0 zvučnici | Web-novine.com

Ostavite komentar