Prosize kapsule

Kineski sajt singl devojkama nudi dečka za iznajmljivanje

kinaJedan šoping sajt u Kini ponudio je opciju “Iznajmite dečka”, a cena se određuje po satu i zavisi od aktivnosti kojima ćete se baviti.

Kako pišu kineske novine “People’s Daily”, dečka možete iznajmiti na najmanje tri dana a tokom ta tri dana imate pravo da ga vodite na večeru i u šoping, a sat vremena sa vašim novim dečkom koštaće vas oko 500 dinara.

Usluge koje vam iznajmljeni dečko još nudi podrazumevaju i odlazak u bioskop, iako ćete morati da mu platite duplo više ako je film triler. Cena usluga se povećava ukoliko želite da ga ljubite na blic i dočarate okolini da ste pravi par ili držite za ruku. Poljupci u čelo i obraz su besplatni.

“Želeo sam da zaradim dodatni novac kada sam diplomirao i počeo da radim“, objašnjava dvadesetsedmogodišnji marketinški stručnjak, Metju Fang – “Ovaj posao uopšte nije loš, posebno tokom kineske Nove godine kada se porodice okupljaju“

Kineski sociolozi se uopšte ne čude zašto ovaj posao cveta. Kineskinje se i dalje suočavaju sa velikim pritiskom i tradicionalnim uverenjima da se ostvare kao majke, a pre toga upoznaju pristojnog mladića. Kako bi izbegle neprijatna pitanja roditelja i prijatelja one se odlučuju da iznajme dečka kog će pokazati na ovakvim okupljanjima.

Kako kaže Fang, čitav proces počinje sastankom na kom se diskutuje o potrebama klijenta i usklađuju priče. Par potom razmenjuje fotografije i ima generalnu probu pre samog događaja.

Momci koji obavljaju ovaj posao priznaju da je ponekada teško održati vezu sa devojkom čisto profesionalnom.

“Sve zavisi od vašeg gledišta na čitavu situaciju. Ako je to samo posao koji treba obaviti, onda je lakše“, objašnjava dvadesetšestogodišnji Ksu Li.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Kineski sajt singl devojkama nudi dečka za iznajmljivanje

  1. Pingback: Kineski sajt singl devojkama nudi dečka za iznajmljivanje | Web-novine.com