Prosize kapsule

Smršao 10 kilograma za 24 sata

ros 02Sportski naučnik Ros Edglej (28) dokazao je da je rapidno mršavljenje moguće, ali je i upozorio da je u pitanju eksperiment koji je opasan po zdravlje.

Ros je dokazao da je u 24 sata moguće izgubiti 10 kilograma, naravno na ličnom primeru. On navodi da samopouzdanje ne sme biti ugroženo onim što vidite na vagi.

“Nadam se da će moj eksperiment stvoriti zdraviji odnos između ljudi i vaga. Variranje težine u kratkom periodu zavisi od mnogo faktora, ne samo od masnih naslaga”, napisao je Ros na svom blogu na Hafington postu, prenosi Dejli mejl.

Tokom ključna 24 sata, Edglej nije uneo nijedan ugljenohidrat, so, niti tečnost. S druge strane kućina, ceo dan je trenirao i odelu za znojenje, išao je po saunama i koristio sonim kupkama, koje služe za izvlačenje tečnosti iz tela. Takođe, unosio je diuretike (lekove za dodatno izvlačenje vode), vitamin C, koren maslačka i kofein. Sve to doprinelo je dodatnom gubitku tečnosti. Na dam eksperimenta Ros je popio samo 100 mililitara vode i 20 puta išao je da mokri.ros 03

Ros ima jasno objašnjenje za ono što se dogodilo u pomenuta 24 sata.

“Pedeset odsto tela čini voda. Dakle, od mojih 95 kilograma 47,5 kg su voda. Međutim, voda je neophodna za rad vitalnih organa, pa je eksperimennt neunošenjem tečnosti potencijalno smrtonosan”, upozorio je Ros i upozorava ljude da ne koriste njegov metod, naročito bez konsultacije sa lekarima.

Ono što će mnoge razočarat jeste činjenica da je za smo dva sata vratio kilažu! Deset izgubljenih kila nisu salo već voda.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Smršao 10 kilograma za 24 sata

  1. Pingback: Smršao 10 kilograma za 24 sata | Web-novine.com

Ostavite komentar