Prosize kapsule

Kupio kuću pored kuće bivše žene i napravio skulpturu u obliku srednjeg prsta

prstAlan Markovic je kupio kuću pored kuće svoje bivše žene i u dvorištu sagradio statuu na koju je potrošio više od 5.000 evra, a koja prikazuje šaku sa ispruženim srednjim prstom.

Ruka je naravno okrenuta prema kući Alanove bivše tako da svaki put kada pogleda kroz prozor može da vidi srednji prst koji joj je upućen.

Bivša se zove Lea Tuohi, a njen povređeni bivši bračni partner je statuu od 3,5 metara čak i osvetlio tako da se srednji prst i noću jasno vidi s njenog prozora i iz dvorišta.

Markovic je, prenose mediji, “lokalna legenda” koja poseduje tri striptiz kluba u Detroitu, a u njihovoj kući ispred koje je statua sada stanuje sa 17-godišnjom kćerkom Tifani.

Ovaj slučaj je dospeo u medije kada je Tuohi na Tviteru počela da piše o tome i objavila fotografiju. Na ovoj društvenoj mreži je pisala kako joj je bivši muž psihopata čim je kupio kuću pored njene i sagradio ovakav kip.

Bivša i nije toliko pogrešila ako u obzir uzmemo podatak da Markovic uvek upada u nove probleme i da je u svom poslu uvek na ivici zakona, a čest je “objekat” posmatranja lokalne policije.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar