Prosize kapsule

Silovatelja u zatvoru silovale žene čuvari?

policajka 14Mornarički kaplar Šejn Bardiz tvrdi da su ga, tokom odsluženja kazne za silovanje, seksualno zlostavljale žene čuvari i žensko osoblje zatvora Miramar u San Dijegu, u Kaliforniji.

U zatvor Miramar, koji prima do 600 osuđenika, američka mornarica šalje uglavnom žene. Berdiz tvrdi da su ga, dok je bio u Miramaru, najmanje 10 puta silovale žene čuvari, uključujući nadzornicu.

Osim toga, bio je u vezi sa psihijatricom, koja je bila na praksi sa Univerziteta Južne Kalifornije.

“U više narvata one su koristile svoj položaj i moć da bi zadovoljile svoje seksualne potrebe”, izjavio je Džon Hejfman, Bardizov advokat, za “Si-Bi-Es njuz”.

Bardiz tvrdi da njegova veza sa psihijatricom nije bila seksualne prirode, ali kada su žene čuvari za to čule, postale su ljubomorne. Zadirkivale su ga, ismevale i fizički napadale. Seksualno su ga maltretirale u skladištima za hranu ili ormanima u kancelarijama, gde nije bilo kamera.

Bardiz je u Miramaru bio na odsluženju treće godine petogodišnje kazne za silovanje. Nakon što se požalio NCIS (Mornaričkoj kriminalnoj istražnoj službi), usledila je istraga. Iako ne zna na koji način su optužene kažnjene, Bardiz kaže da one više ne rade u Miramaru.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Silovatelja u zatvoru silovale žene čuvari?

  1. Pingback: Silovatelja u zatvoru silovale žene čuvari? | Web-novine.com