Prosize kapsule

Must-See: Muž i žena dele zajedničku ljubavnicu (VIDEO)

trojkaKamala Devi (38) i Majkl Meklur (49) u braku su već 12 godina, ali su se odmah na početku odrekli monogamije.

Od pre šest meseci u zajednici sa njima živi 27-godišnja biseksualka Rejčel Rikards koja je u ljubavnoj vezi sa oboje, a pomaže im i u odgajanju njihovog šestogodipnjeg sina.

Troje ljubavnika trude se da, kako su objasnili u nedavnom intervjuu, malog Devina od malih nogu uče šta je to poligamorija, a odgovarajući na brojne kritike koje im se upućuju zbog nesvakidašnjeg stila života, Majkl tvrdi da njihov sin u potpunosti razume značenje takve veze, iako, naravno, još ne zna šta je seks.

“Pružamo mu svu ljubav ovog sveta, a uz ovakvu zajednicu, on samo ima još više ujaka i tetki. Što je najvažnije, ima dve majke i voli svoju porodicu baš takvu kakva je”, tvrdi Meklur.

Sa skeptičnim pogledima punim osude ova porodica se sreće svakodnevno, jer se njihovo ponašanje često poistovećuje sa nemoralom i promiskuitetom. Seksualni terapeut dr Karen Stjuart objašnjava, međutim, da poliamorija nije isto što i svingovanje, ali da malom Devinu zaista kasnije može biti teško da shvati situaciju u svojoj kući, naročito kad bude shvatio da se razlikuje od ostale dece.

U nesvakidašnjoj porodici ipak smatraju da odnos kao što je njihov u budućnosti neće biti neobičan i da je već sad čest, ali iza zatvorenih vrata.

O zajedničkom životu sa Rejčel prvi je odlučio Majkl, koji je zgodnu brinetu upoznao na letovanju. Kamala je prihvatila, jer je i sama već dve godine u vezi sa jednom devojkom i smatrala je, kako kaže, da i njen suprug ima pravo na to. Ovo čak nije ni prva osoba sa kojom žive u poliamoriji. Pre nje su dve godine bili u vezi sa jednim bračnim parom i u toku tog vremena su zajednički istraživali meditaciju, jogu i čari tantričkog seksa.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.