Prosize kapsule

Kingston predstavio dva nova modela USB memorije

KingstonKingston je upotpunio svoju ponudu USB Flash drive memorije sa dva nova modela podugačkih naziva DataTraveler Vault Privacy 3.0 i DataTraveler Vault Privacy 3.0 Antivirus.

I pored različitih naziva oba USB-a dele identičan izgled, sa razlikom što Antivirus model dolazi sa dodatnom zaštitom od virusa u vidu ESET ClevX DriveSecurity aplikacije koja dolazi sa petogodišnjom licencom.

Dostupni su u verzijama sa 4, 8, 16, 32 i 64 GB memorije. Zavisno od modela koji ste izabrali performanse prilikom čitanja i zapisivanja podataka uvelike će se razlikovati. Najmanje performanse ima model sa 4 GB memorije, koji postiže brzine od 80 MB/s pri čitanju i 12 MB/s pri zapisivanju na memoriju. Najbolje performase nudi prostorom najveći model od 64 GB koji čita brzinom od 250 MB/s, dok piše sa brzinom od 85 MB/s.

Kako bi u potpunosti bili sigurni da u slučaju krađe ili gubitka USB memorije vaši podaci neće biti dostupni drugima memorija ima i hardversku zaštitu podataka, za enkripciju se koristi AES-256-bit. U slučaju da se unese pogrešna lozinka deset puta za redom uslediće automatsko formatiranje iste.

Kingston na ovu memoriju daje petogodišnju garanciju i besplatnu tehničku podršku.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar