Prosize kapsule

Antec predstavio Nineteen Hundred kućište

AntecKućište koje je Antec najavio još pre šest meseci konačno je postalo dostupno. Novi model dolazi pod nazivom Nineteen Hundred i ima dimenzije od 696×223,6×555 mm i težinu od 13 kilograma.

Kućište je predviđeno za ugradnju SSI CEB, E-ATX, ATX, Micro ATX i Mini-ITX matičnih ploča. U kućište se može ugraditi dva standardna ATX napajanja, dok za ugradnju ostalih komponenti na raspolaganju su tri ulaza od 5,25 inča, dva ulaza od 2,5 inča i čak 12 ulaza od 3,5 inča, kao i devet PCI ulaza za druga proširenja. Maksimalna dužina grafičkih kartica koje možete ugraditi je 330 mm, dok visina hladnjaka za procesor je ograničena na modele do 175 mm visine.

Prednji panel uz standardne tastere za uključivanje i ponovno pokretanje sistema i konektore za slušalice i mikrofon ima i četiri USB 3.0 i dva USB 2.0 porta. Za hlađenje se brinu Antecovi 120 mm FDB ventilatori, a sa kućištem dolazi ukupno šest ventilatora (tri napred, dva sa gornje strane i jedan sa zadnje strane kućišta). Uz doplatu možete ugraditi dodatna dva ventilatora koji su namenjeni hlađenju tvrdih diskova.

Cena za evropsko tržište iznosi 284 eura.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Antec predstavio Nineteen Hundred kućište

  1. Pingback: Antec predstavio Nineteen Hundred kućište | Web-novine.com