Prosize kapsule

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office SecurityKaspersky Lab je najavio novu verziju Kaspersky Small Office Security, sigurnosnog rešenja koje je pre svega namenjeno za manja poduzeća.

Šef tehnološkog odeljenja Kaspersky Laba, Nikolay Grebennikov pri predstavljanju nove verzije je izjavio:

„Kaspersky Small Office Security je jedan od najboljih primera kako naša kompanija kombinuje najbolje tehnologije zaštite u IT industriji u oblik u kojem ga svako može razumeti, čak i oni sa skromnim znanjem korišćenja računara. Skraćivanje krivulja učenja je uvek bio prioritet naših proizvoda za male kompanije. Najnovija verzija Kaspersky Small Office Security pruža mogućnost da vlasnici malih kompanija mogu kupiti proizvod za vreme pauze za ručak i imati u potpunosti instaliran proizvod u celoj kompaniji do kraja radnog dana.”

Najnovija verzija Kaspersky Small Office Security uključuje nekoliko u potpunosti novih funkcija. Jedna od njih je i Safe Money, zaštita za internet bankarstvo, koja automatski aktivira sigurni internet pretraživač kad god korisnik poseti finansijsku stranicu, kao što je npr. e-banking ili online plaćanje. Takođe tu je i Online Backup.

Poboljšana je i  podrška Mobile Device Support koja je namenjena za Android tablete i pametne telefone, koja pruža podršku tim uređajima nizom anti-malware zaštite, pregled weba i kontrole privatnosti. Ovi uređaji će sada imati najnoviju zaštitu protiv krađe sa tehnologijom Kaspersky Laba, omogućavajući zaposlenima da pronađu nestale mobilne uređaje ili da daljinskim putem izbrišu podatke sa ukradenih mobilnih uređaja. Tehnologija Automatic Exploit Prevention u novom sigurnosnom paketu sprečava sajber kriminalce da iskoriste ranjivosti koje se pojavljuju u legitimnim softverima, poznatima kao Zero Days i da započnu napade malware programima. Uz Password Manager zaposleni ne moraju pamtiti ili zapisivati kombinacije različitih simbola i da ih kasnije ostavljati pored svojih računara – rešenje će kreirati prilagođene sigurne lozinke za nove račune, šifrirani trezor će spremiti sve lozinke i automatski ispuniti ispravnu lozinku kada je to potrebno.

Kaspersky Small Office Security podržava do 25 korisničkih licenci po kompaniji, što uključuje personalne računare (od Windows XP do Windows 8), servere i Android pametne telefone i tablete. Svaka korisnička licenca sadrži zaštitu za jednan računar i jedan mobilni uređaj, tako da kompanije koje kupe zaštitu za 10 radnika mogu zaštiti 10 računara i 10 mobilnih uređaja. Kaspersky Small Office Security takođe podržava popularne Windows servere za čuvanje podataka, uključujući Windows Server 2008 R2; Small Business Server 2011 Essentials/Standard; i Windows Server 2012 Foundation/Essentials/Standard. Kaspersky Lab će uključivati podršku za  Windows 8.1 i Windows Server 2012 R2 krajem 2013. godine.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.