Prosize kapsule

Lobox Superior – pametan telefon za svačiji džep

Lobox SuperiorIz raznovrsne ponude pametnih telefona na tržištu izdvajamo jednu novu marku. Reč je o mobilnom telefonu Lobox Superior (model MTK6589), koji se svojim specifikacijama može nositi i sa puno respektabilnijim markama.

Lobox Superior je Android smartfon sa 5-inčnim HD ekranom sa IPS matricom. Ekran rezolucije 1280×720 piksela odlikuju jasne boje i brz odaziv prilikom dodira. Smartfon svojim dizajnom podseća na druge konkurentske modele, ali bitno povoljniju cenu opravdava plastični zadnji poklopac. Uz mobilni telefon dolazi i dodatni poklopac sa zanimljivim detaljima koji prekriva ekran tj. prednju stranu. Navedeni dodatni poklopac izgleda poput korica knjige, a pomoću njega dobijate vrlo praktičnu zaštitu za ekran. Osim toga, na poklon dobijate i praktičnu torbicu.

Brz i gladak rad osigurava poznati četvorojezgrični procesor Cortex A7 radnog takta 1.2 GHz i 1 GB radne memorije. Interna memorija iznosi 4 GB prostora, ali je proširiva memorijskim karticama do 32 GB. Trenutno se u ovom modelu nalazi Android 4.2.1 Jelly Bean operativni sistem.

Najveća boljka današnjih smartfona svakako je vreme autonomije tj. trajanje baterije. Lobox Superior se sa tim nosi na način da uz mobilni dobijate čak dve snažne baterije kapaciteta 2500 mAh. To će osigurati značajno produženje vremena autonomije u odnosu na neke konkurentske modele. Vrlo praktična opcija koja će se svideti korisnicima sa dva broja su dva ulaza za SIM karticu. Dakle, Superior nije zaključan niti na jednu mrežu i slobodno u njega možete ubaciti i SIM kartice konkurentskih teleoperatera.

Što se tiče multimedijskih mogućnosti, Superior ima dve kamere – prednju rezolucije 2 megapiksela i zadnju rezolucije 12 megapiksela sa ugrađenim blicem, zadnja kamera ima i opciju autofokusa i svakako će zadovoljiti potrebe većine korisnika. Uz mobilni telefon dolaze i slušalice i punjač sa odvojivim micro USB kablom.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.