Prosize kapsule

Žene bi radije živele bez seksa nego bez telefona

devojka telefoniraPripadnice lepšeg pola radije bi mesec dana živele bez seksa, nego bez telefona, a neke čak i dok spavaju omiljeni uređaj drže u krevetu sa sobom, pokazuje istraživanje.

Polovina žena radije bi apstinirala od seksa nego od pametnih telefona, pokazuje istraživanje američkog lista Hafington posta.

Studija koja je obuhvatila više od 3. 500 žena starijih od 30 godina pokazala je da su pametni telefoni neobično važni damama. Skoro polovina, tačnije 48 odsto Amerikanki, radije bi mesec dana živela bez seksa, nego bez telefona, a jedna od 20 je priznala da spava u krevetu sa omiljenim uređajem.

Ispitanice su priznale da kupuju vodootporne maske za svoj Ajfon ili Andoid, kako bi mogle gledati šta se događa na Fejsbuku čak i tokom tuširanja.

Istraživanje pokazuje da su pametni telefoni toliko bitni, da nam je sada nemoguće da zamislimo život bez njih. Više od tri četvrtine žena proverava telefon na sat i po, kada im nije u rukama.

Najčešći razlozi za telefonske navike koje ispitane navode su izgubljena vera u ljudski rod i robotizovan život koji zahteva da se mejl i društvene mreže stalno proveravaju.

Zanimljivo je da, uprkos svim podacima, samo četvrtina žena priznaje da su ovisne o pametnim telefonima.

Kada su upitane da li bi živele u vreme pre Interneta, 71 odsto je reklo ne.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Žene bi radije živele bez seksa nego bez telefona

  1. Pingback: Žene bi radije živele bez seksa nego bez telefona | Web-novine.com

Ostavite komentar