Prosize kapsule

Bokser na kladionici osvojio 112.500 dolara

18373_1

Slavni američki bokser Flojd Mejveder Junior, inače drugi najbogatiji sportista sveta, dobro je otvorio novu 2014. godinu, velikim novčanim dobitkom. 

Iako svetskom prvaku u pet različitih verzija ne manjka novca, te je iza Tajgera Vudsa drugi najbolje plaćeni sportista sveta, svejedno je prvog dana nove godine podebljao svoj račun pozamašnim dobitkom na kladionici.

Naime, inkasirao je 62.500 dolara čiste zarade kladeći se na pobedu Mičigen Stejta protiv Stanforda u univerzitetstoj utakmici američkog fudbala koja se igrala u Pasadeni. Mičigen je na kraju slavio protiv Stanforda 24-20, a Mejveder Junior je na dobitni listić uložio 50.000 dolara i na kraju podigao ukupan iznos od 112.500 dolara.

Dobitak je jako razveselio slavnog boksera koji je svoju radost podelio s ostatkom sveta objavivši vlastitu fotografiju s “brdom zelembaća” na Tviteru. Mejveder je pobedio u svih 45 profesionalnih borbi u karijeri, a 2012. godine Forbs i Sports Ilustrejted proglasili su ga najplaćenijim sportistom sveta.

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar