Prosize kapsule

10 najčudnijih seks saveta

18394_1

Živimo u vremenu kada seks više nije tabu tema. Najveću zaslugu za to imaju, između ostalih, Isidora Bjelica, Vesna Radusinović i Vesna Počuča-Šana. Šalu na stranu, tekstovi o seksu okupiraju stranice većine dnevnih novina i magazina. Ne, nisam frojdovac. Teme o seksu su, očigledno, jako popularne, a magazini žive od popularnosti. Po istom principu po kome su sve voditeljke po difoltu postale kvazi spisateljice, po svemu sudeći, i svi besposleni novinari po redakcijama prekvalifikovali su se u kvazi -seksologe.  I oni, kao takvi, iz broja u broj nude kranje egzotične i neretko uvrnute  savete. Prelistavajući neke od njih,  izdvojio sam 10 najčudnijih hintova za “neiskusne” u krevetu.

1.  Hm…Ne znam ni kako da počnem rečenicu o tome šta je Cosmopolitan savetovao, zbog toga ću ostaviti njihov original:

“Slip a doughnut around his penis, and slowly eat it off.”  ?!!!? Nemam komentar, osim da mi je žao ako devojka za ovu seksi igricu proceni da vam odgovaraju američke krofnice.

2.  Men’s Health svetuje:

“Ako ste u javnosti i želite da vaše namere jasno stavite do znanja, naglo pređite jezikom preko dlana njene ruke. Ako samo obriše dlan o svoju suknju, you’ve blown it”. U svakom slučaju – you’ve blown it. Ma kakav god frajer bio ako joj u kafiću ližeš ruku, hmmmmm, nisi normalan. Tačka.

3. Cosmo nastavlja da dominira. Taman pomisliš da nema dalje od krofni, a oni nastavljaju u sličnom maniru:

“Pospite mu malo bibera ispod nosa pre nego što dostigne vrhunac. Kijanje može dodatno da stimuliše i pojača osećaj orgazma”.  Je l’ se to neko zajebava sa nama? Zamislite tu mega,sexy scenu u kojoj devojka sedi na vama, dok joj u ruci stoji kevina keramička posudica za biber koju je kupila u Hanijotiju ’98 pre bombardovanja.

4. Men’s Health je, očigledno, stariji i još gluplji brat Cosmo-a.

“Prema novom istraživanju, miris tosta je odličan za podizanje seksualnog raspoloženja.”

Nakon tostiranja, utrljajte malo belog luka i pustite da odstoji. Nakon toga dodati poli parizer i posuti peršunom radi izgleda. Ove savete sa hranom kao da je pisao Milojica sa kvantaša, a ne novinar koji se bavi, popularnim lajfstajlom.

5. Cosmo:

“Pritisnite čvrsto viljušku na različitim delovima njegovog tela – guzi, obrazima, butinama i itd”…

Nakon toga, pažljivo iz iste fioke izvadite nož i presecite sebi prste kako ne biste više nikada listali ovako glupe magazine.

6. Cosmo:

“Dok sedite na njemu i naginjete se napred-nazad, uhvatite ga za uši i vucite ih gore-dole.”

Nakon orgazma, izvinite mu se, i javite se u Drajzerovu za odvikavanje od heroina.

7. Cosmo:

“Veoma nežno ugrizite ga za skrotum.”

Ovo je već ok. Nooooot!

8. Na osmom mestu, Men’s Health je ponovo u igri i daje fantastičan savet kako da budete sigurni da li vas devojka laže da uzima pilule za kontracepciju (?):

“Obratite pažnju na njen pogled jedan minut. Ukoliko trepće više nego inače (što je oko 15 puta u minutu), postoji dobra šansa da uzima pilule.  Žene na pilulama trepću 32 odsto puta više od onih koje nisu na pilulama”.

Naravno, podrazumeva se da dok ste goli oko vrata imate štopericu, jer, ako niste znali, i to posebno pali žene.

9. Marie Claire savetuje:

“Ošišajte se na kratko, ali tako da imate uspeha u seksu”

Hvala, nisam znao.

10. I za kraj, naravno, genijalni Cosmo:

“Držite njegov penis u jednoj ruci i lagano ga šamarajte drugom… tapkajte testise kao tenisku lopticu i lagano uštinite kožu na njegovim testisima”.

by Nikola Jović

Izvor: roommate.rs

Slični tekstovi

Comments are closed.