Prosize kapsule

Orgazam preko žice

alessandra-ambrosio-phone600

Ljubav na daljinu je moguća, a održava se raznim metodama. Lascivne SMS poruke, MMS sa izazovnim fotkama… ali i donji veš sa masažerom koji se uključuje daljinskim upravljačem na mobilnom telefonu!

Mobilni telefon često je krivac za otuđivanje i manjak bliskosti među partnerima, a ideja vibratora nazvanog “blu moušn” je da zbliži partnere.

Masažer koji se nalazi u donjem vešu može da kontroliše partner putem aplikacije na mobilnom telefonu, a novi seksi izum predstavljen je na ovogodišnjem Sajmu elektronike u Las Vegasu.

Masažer radi pomoću Bluetootha, a ženu do vrhunca dovodi vibrirajući različitim intenzitetom koji može da podešava po želji.

“Digitalna era nekim parovima je ‘oduzela’ intimu, jer je mnogo njih koji više pažnje posvećuju gedžetima nego partneru”, rekao je jedan od kreatora uređaja Suki Danam.

“‘Blu moušn’ prevazilazi virtuelne barijere i ohrabruje parove da koristeći tehnologiju budu u fizičkoj i emotivnoj vezi.”

Cela ideja je, zapravo, da partneri mogu da dožive zadovoljstvo koristeći neki od različitih obrazaca vibracija, kada god su za to raspoloženi. Pronalazači dodaju da će uređaj pomoći vezama na daljinu da održe strast.

Masažer može da se montira na bilo koji donji veš. Smartfonom kojim se kontroliše “daljinski orgazam”, moguće je podesiti i jačinu zvuka koji će masažer proizvoditi.

Moguće je, takođe, napraviti i audio snimak kojim će se aplikacija pokretati, mada je uređaj napravljen tako da se “pokreće” na partnerov glas ili omiljenu pesmu.

Iz kompanije kažu da je broj obrazaca na koje se vibracije mogu podesiti neograničen, a uređaj će se naći u prodaji već u martu, po ceni od 129 dolara.

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar