Prosize kapsule

Seks na brzaka

1732474556_1359695385

Ono što su pizza, pomfrit i pljeskavica u svetu hrane, to je brzi seks u seksualnom životu. Slatki, mali greh i jednostavan užitak.

Kako biste uživali u seksu na brzinu, trebate pažljivo odabrati lokaciju, ali i biti na oprezu da vas ne uhvate, što dodatno pojačava užarenu atmosferu i uzbuđenje.

Evo nekih predloga seksa na brzinu.

U kupatilu ostavite malo tuš uključen, bar ispočetka kako biste napravili vruću atmosferu. Brzinski seks ispod tuša obećava i poseban je.

U vašoj kancelariji, naravno ako imate privatni biznis ili potpuno izolovanu sobu. O tome većina verovatno još samo sanja, ali možda ovaj brzinski, riskantni seks uskoro i ostvarite.

U autu. Kada se drugi put budete vozili na dužu lokaciju i uhvati vas mrak, razbudite se jednim brzim seksom, koji će osvežiti putovanje.

U kući svojih roditelja. Dobar razlog za ovaj seks jeste taj što morate biti jako brzi da vas ne uhvate, a i dok boravite kod njih tokom, recimo, godišnjeg, nemate nužno apstinenciju. Naćićete sigurno neki zgodan trenutak za brzinski seks.

Hotelski WC. Ako želite injekciju strasti, nađite se na piću u hotelskom predvorju i pozovite ga da se na kratko vreme izgubite iz vida i posetite hotelski toalet. Naravno, poželjno je da budete što tiši i brži. I ovaj seks ćete garantovano pamtiti ceo život.

Bilo gde napolju. Ako baš želite da praktikujete seks na otvorenom, budite stvarno brzi jer ipak ste goli u javnosti. Ali ne zaboravite da ponesete neki prekrivač jer pesak, kamenčići ili čak trava mogu da budu neugodni pa čak i bolni. Ali to je obećavajuće iskustvo.

U WC-u aviona. To bi moglo biti jedno riskantno, ali nezaboravno iskustvo. Čekajte dok svi pomalo ne zakunjaju i budite ekstra brzi.

 

Slični tekstovi

Ostavite komentar