Prosize kapsule

Dr Olja savetuje: Od čekača nema otirača

Love-sex-and-sexuality-couple

Ćao Oljice  Imam ‘problem’, sa devojkom sam oko 5 meseci, prvi sam joj dečko, stariji sam od nje 2,5 god, tačnije imam 17 ona će tek 15 godina… Svaki put kada se vidim s njom meni se pojavi želja za seksom sa tom osobom… Trebalo mi je oko godinu dana da je smuvam… Da li bi mogla da mi daš neki savet kako ja nju da probijem da ona pristane, jer kada god joj spomenem tako nešto, kaže mi “ja sam mala” tačnije ja sam ‘kid’ … Ljubac 

Rokisha PB

Dragi Rokisha,

ukoliko imamo u vidu da ti je godinu dana trebalo da je smuvaš, aproksimativnom metodom vrlo lako dolazimo do zaključka da će ti za prvi koitus sa dotičnom, kako je ti nazivaš, osobom biti potrebno bar pet godina. Ukoliko pre toga ne čuješ onu legendarnu “Nije do tebe, do mene je”, nakon čega će otići i polupijana se u izlasku poheftati u veceu nekog kluba sa prvim mamlazom na kojeg naleti.

Od činjenice da ti ona govori da je mala, uprkos tome što se vrlo bliski po godinama, strašnija je jedino činjenica da ti to prihvataš kao objašnjenje. No dobro, sve je to dijagnoza, a šta je rešenje, pitaš se ti?

Rešenje je, dragi moj Rokisha, da joj staviš do znanja šta očekuješ u vezi i do kada si spreman da to čekaš. Jer, znaš kako se kaže: od čekača nema otirača, pardon jebača. I pusti ljubav, to je za slabiće, a i još si mlad za to. Žene će ti slomiti srce mnogo puta u životu, a na kraju ćeš ih se sećati samo “Ovu jesam”-“Ovu nisam” principu.

Za kraj, citiraću jednu moju veliku misao koja će ti sigurno pomoći: bolje imati mnogo dobrog seksa, nego malo lošeg. Upamti to.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja

Slični tekstovi

Comments are closed.