Prosize kapsule

Pokazatelji da ona nije prava

sex_by_numbers

Znakove da ona nije ona idealna za vas bi trebalo lako moći prepoznati, ali nekim čudom nam često promaknu.

Činjenica da ona nije ona prava ne znači da je loša osoba, uostalom morala vas je u početku privući da biste poželeli da budete zajedno.

Postoji nekoliko znakova koji su znak da vaša veza ne ide nigde.

Prepoznavanje ovih znakova je važno, jer bolje je prekinuti vezu na početku, nego kasnije kada ste venčani i imate decu.

VAŠI PRIJATELJI JE NE VOLE

Prijatelji ne bi trebalo da odlučuju o vašim vezama, ali prema psihologu Kenu Pageu, prijatelji najbolje primete je li neko za vas ili nije. Ako je vaši prijatelji ne podnose, kao i ona njih, imaćete problema u vezi jer ćete morati razdvajati jedno od drugog. Njoj neće biti drago kada provodite vreme s njima (možda će vam čak i braniti druženje s prijateljima), a njima neće biti drago koliko vremena provodite s vašom devojkom. Popričajte s prijateljima, i pitajte ih šta im se ne sviđa kod nje (ako vam već sami to nisu dali do znanja). Razmislite o tome što su rekli, ali mišljenje vaših prijatelja ne bi trebalo da bude jedini razlog za prekid.

IMATE RAZLIČITE INTERESE

Da, minus i plus se privlače, i različite osobe često mogu stvoriti odličan par. Međutim, da bi veza u tim slučajevima uspela najvažnije je da poštujete interese i želje jedno drugog. Ali, ako bi vi hteli da gledate “Breaking bad”, a ona “Sulejmana” ili već 500. reprizu “Prijatelja”, i uporno insistira da bude po njenom vreme je da se zamislite. Ako ništa „dobrovoljno“ ne radite zajedno očigledno je da stvari ne funkcionišu onako kako bi trebalo. Na tu situaciju se možete naviknuti, ali osećaj sreće i zadovoljstva vas neće pratiti. A sreća i zadovoljstvo vezom su nešto što karakteriše pravu vezu.

OSEĆATE SE KAO NEGATIVAC

Osim ako ste izuzetno sebična osoba, ili vam je ovo prva veza, ne bi trebalo da se osećate kao negativac sve vreme. Ako imate osećaj kao da radite nešto pogrešno, tada ili radite (svesno ili nesvesno), ili je ona ta koja stvara problem i nameće vam osećaj krivice. Koji god razlog bio, očigledno imate problme i niste kompaktibilni, pa bi jedno od vas dvoje trebalo prekinuti vezu. Ovakav problem ne nestaje, već postaje gori s vremenom i kad tad će dovesti do raspada veze.

LOŠ SEKSUALNI ŽIVOT

Tako je lako reći da je OK da je seksualni život nezadovoljavajući ako će sve ostalo u vezi biti odlično. Uostalom, ako tvrdite suprotno okolina će vas smatrati šovinistom i zatucanim primerkom muškog roda. Pogrešno! Jedan od najčešćih razloga prevare je upravo nezadovoljstvo akcijom u krevetu, a i veliki broj istraživanja je pokazao da nema čvrste i uspešne veze bez dobre seksualne kompaktibilnosti.

NE VIDITE SE U BRAKU S NJOM

Ona je pametna, seksi, ne kontroliše vas i ne ljuti se kada umesto s njom izađete s prijateljima na pivo. Jednostavno rečeno – ona je perfektna! Ali, jednostavno se ne možete zamisliti s njom u braku. Svi će vam reći – vi ste ludi, svesni ćete i vi biti da jeste, ali… Partnere sebi ne biramo mozgom, već srcem, a ako srce kaže „možda“ to jednostavno nije dovoljno. Ken Page stoga predlaže kratkotrajno razdvajanje koje će vam brzo dati odgovor. Ako vam nenormalno nedostaje, brzo ćete je moći zamišljati kao vašu gospođu, a ako njeno odsustvo gotovo da i ne doživite – dobili ste odgovor.

Slični tekstovi

Comments are closed.