Prosize kapsule

Sve “ljubavi” domaćih rijalitija

farma_620x0

Od kako je rijalitija, tako je i ljubavi pred kamerama, emocija koje je neko rešio da podeli sa “milionskim auditorijumom”. Ljubav je prelepa, ali da li je iskrena kada je “na izvol’te” i kada se o njoj raspredaju priče po tabloidima?

“Slučaj Alibabić” nas je sve, priznajte, šokirao. Od one silne ljubavi na Farmi, seksa u štali, veridbe i svadbe, došli smo do tvrdnji da je jedan od partnera homoseksualac koji zlostavlja ženu…a došli smo do toga tako što smo sve to lepo gledali na TV-u, odnosno čitali na naslovnim stranama dnevne i nedeljne štampe…

Kako je počeo trend “ljubavisanja” uživo? Da li su te emocije zaista bile iskrene ili su varnice sevale u “lajvu”? Zašto gledamo seks pred kamerama i kako se na kraju neko odluči da svu svoju intimu prospe u medijima, možda nikada nećemo saznati. Ali ćemo se barem podsetiti svih onih koji su se zaljubili uživo, a vi sami vidite da li je trajalo i valjalo…

Ena i Marko

Sve je počelo daleke 2006. godine. Sećate se prvog Velikog Brata u Srbiji i momka koji je pokušao bazen da zagreje šerpom tople vode?

Ako ga se sećate, onda se sećate i toga da je on, DJ iz Brusa Marko Miljković, tada smuvao Enu Popov, pevačicu i voditeljku na televiziji Pink.

Romansa koja je počela u dobro poznatoj Kući u Košutnjaku nastavljena je i izvan nje. Par je nakon izlaska iz rijalitija stao na binu Granda u ulozi voditelja, a onda, verovatno zbog poslovnih obaveza i raskinuo…

Ćeranići

Iako su bili u vezi pre nego što su ušli na Farmu 2010. godine, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović su ostali upamćeni kao par sa najviše problema…oni su svoje konstantne svađe i Nemanjinu ljubomoru pravdali rečima “to je ljubav”, ali je ipak raskid koji je usledeo tokom trajanja rijalitija, a onda i nakon završetka šoua, “rekao” nešto drugo.

Uglavnom, nije bilo lepo gledati par koji se svađa, raskida i vrišti pred kamerama, pa zašto su onda dozvolili “običnom narodu” da njihovom intimom “ispira usta”? Zbog slave i malo više medijskog prostora? Ne znamo…

Milena i Nemanja su, čini se, prvi par koji je dokazao tvrdnju da je ljubav stvar između dvoje ljudi, a ne dvadeset i dvoje na Farmi, a onda i par miliona van nje, ali i prvi par čijoj smo se “nesreći”, smejali. Sećate se poljupca “OVDE”? Poljupca od bivšeg momka Milene Ćeranić Vlade Stanojevića, za kojeg Nemanja nije znao, a koji je bio na Farmi?

Kaća i Bane

Iste godine smo bili svedoci rađanja jedne ljubavi. Ljubavi koja još traje, one Katarine Živković i Baneta Jankovića.

Smuvali su se na Farmi, Kaća je ljubomorisala kada je ovaj igrao sa jednom devojkom, spavao sa drugom, ali je na kraju pobedila – i na Farmi, i među svim tim lepoticama.

Ona i Bane su u vezi već četvrtu godinu i o njima nismo čuli ništa “spektakularno loše” od kako su izašli sa imanja i “iz naših televizora”, i svaka im čast na tome. Doduše, nije da nas redovno ne obaveštavaju o tome gde su i šta rade fotkama sa letovanja na egzotičnim destinacijama, a i da ponekad ne pročitamo da su raskinuli, pa se verili…

Anabela i Mladen

Svojih “pet minuta” pred kamerama, a onda i godinu dana iza kamere, imali su i pevačica Anabela (sada) Atijas i bivši dečko Seke Aleksić Mladen Radulović.

Ljubav je sevnula u VIP Velikom Bratu 2010. godine, a završila se godinu dana kasnije, ali ne pre nego što su snimili nekoliko editorijala, gostovali u nebrojeno puno emisija i snimili duet…

Posle nekog vremena saznali smo da su “rasprave su bile sve češće, interesovanja im više nisu bila ista “, pa su stavili tačku na svoju rijaliti vezu.

Bivša članica grupe Funky G i maneken živeli su zajedno u Beogradu, sa Anabelinim ćerkama Lunom i Ninom iz braka sa Gagijem Đoganijem koji je jednom prilikom rekao da je “Mladen kulturiška, ali nije njen tip”. Zna čovek bivšu ženu…

Marijana i Nemeš

rijaliti2

Šok! Prvi seks pred kamerama! Marijana i Nemeš neće ostati upamćeni po ljubavi koja se rasplamsala u Kući Velikog Brata 2011, već po jorgan planini koju su napravili operski pevač i UDATA domaćica iz Hrvatske!

Srbija ne samo da je pre tri godine bila svedok još jedne rijaliti ljubavi, već i prvog seksa pred kamerama koji je pao nekoliko puta…pred kamerama…pored ukućana koji su spavali u istom krevetu.

Neko bi rekao “fuj”, poput Marijaninog bivšeg supruga, ali ona je iz Velikog Brata izašla kao pobednica. Valjda su gledaoci (među kojima su i neki od vas koji čitaju ovaj tekst) njihovu ljubav prepoznali kao pravu i lepo je nagradili. Ili su se sažalili na nju, kada je, u samom finalu Nemeš raskinuo sa njom jer je “sve odglumila” i šokirao sve!

Vodili su ljubav pred kamerama bezbroj puta, porodice ih se odricale preko novina, a on se u finalu uvredio?! “Ona je najveća zvezda i najveća glumica ovog serijala. Ja sam imao devetku iz glume, ali ona glumi za ocenu 15”, rekao je Nemeš nakon ispadanja finalne večeri.

Kasnije je, očigledno, pojeo svoje reči. Epilog? Nikola Nemešović – Nemeš i lepa Šibenčanka Marijana Čvrljak su 2012. godine objavili da su se verili.

Ava Karabatić i Uroš Ćertić i Ava Karabatić i Željko Stojanović

Uff…2013. godine je emitovan VIP Veliki Brat u kojem je već prve večeri hrvatska starleta, voditeljka i pevačica Ava Karabatić spavala sa kaskaderom Urošom Ćertićem.

“Nije prošlo ni pet sati”, a Ava i Uroš su se “do’vatili” ispod jorgana. Ova “veza” je bila kratkog veka i svodila se uglavnom na Uroševo insistiranje da nije spavao sa Avom, koju je nekoliko puta tokom trajanja rijalitija čašćavao pogrdnim imenima. Ava je muški podnela uvrede, a onda i njegovo muvanje Soraje, pa se okrenula jednom od blizanaca učesnika rijalitija (ne onom što je pobedio) i smuvala njega.

Ljubav sa Željkom Stojanovićem je prošla isto kao i ona sa Urošom Ćertićem – malo akcije pod jorganom, malo svađe i histerije, pa raskid. Iako se Ava Karabatić predstavila kao kao veoma iskrena i neisfolirana devojka, čini se da s razlogom nije uspela da ostvari rijaliti vezu koja će trajati i kada se kamere ugase – da li su veze pukle zbog seksa pred svima nama, činjenici da je neprestano histerisala, svađala se i zahtevala od svojih partnera da definišu njihov odnos ili ne, tek Ava izađe iz Kuće Velikog Brata praznih ruku.

rijaliti1

Sindi Models i Uroš Ćertić

“Onom Urošu od malopre” koji nije uspeo da ostvari vezu sa Avom, niti da smuva Soraju, posrećilo se tek nakon izlaska iz Kuće Velikog Brata. On je svoju rijaliti vezu počeo “na slobodi”, sa koleginicom učesnicom Ivanom Stamenković.

Da je par zajedno otkriveno je na žurci organizovanoj finalne večeri Velikog Brata.

Par je i dalje zajedno…

Stanija i Filip

Red Velikog Brata, red Farme…veza koja je iste, 2013. godine uspela da nam istera iz glave slike seksa Ave i Uroša prve večeri Velikog Brata, bila je ona Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, učesnika Farme 4.

Par koji je svoju romansu počeo na idiličnom seoskom imanju, nastavio je “na slobodi” gde se neprestano raskidao i mirio, a onda nas o svemu tome revnosno obaveštavao putem Twittera, konačno je raskinuo pre mesec dana, a onda, nekako baš kada su mediji svu pažnju počeli da posvećuju Alibabićima, rešili i da se pomire…

Stanija Dobrojević je na Farmi izjavila da je Filip profitirao vezom sa njom. Za njega do tada “niko nije znao, a sada ga zna cela Srbija”, što je, na neki način i ponovila kada je nedavno otkrila da je “singl”.

Svađali su se nebrojeno puta, a onda mirili na aerodromu, on joj je u naletu ljubomore razbio telefon, izjavljivao je da je na nju i vezu potrošio silne pare, a onda poručio svima na Twitteru da mu ne spominju njeno ime.

Ona je za raskid okrivila njega, tačnije Filipovu potrebu da njihovu vezu učini javnom. Znači, još jedna rijaliti veza koja nije potrajala…bez kamera. Sada ćemo ih opet neko vreme barem, gledati srećne i nasmejane. Na televiziji, u časopisima, Twitteru, Facebooku, a možda Stanija Filipu posveti i par stranica u svojoj autobiografiji.

Jelena i Čupo

rijaliti3

Pobednica poslednje Farme Jelena Golubović i pevač i menadžer Ekrema Jevrića Čupo Kalač, rijaliti romansu su počeli “vaćarenjem” u ormaru u alkoholisanom stanju. Hvatanje za grudi i lizanje po vratu na početku rijalitija doveli su do seksa u štali, a onda i veridbe u finalnoj večeri.

Da li je u pitanju prava ljubav ili bi, kao što reče jedan od učesnika rijalitija “Čupo oženio i bilo kog drugog ko u ruci drži ček na 50.000 evra” zaista će pokazati samo vreme. Tek, pamtićemo iskazivanje njihovih emocija na Farmi – od leptirića u stomaku, pa sve do vrele kafe prosute u lice…

Ekrem i Vendi

Ostatak teksta ćemo i ostati na Farmi…kada već pišemo o Ekremovom menadžeru, kako da ne spomenemo i samu zvezdu hita “Kuća, pos’o” Ekrema Jevrića.

Možemo mi do sutra da se smejemo sceni u kojoj Ekrem liže stopala Vesni Vukelić Vendi, ili je odvlači u gazdinu kućicu da “prave seks”, ali da ju je voleo, jeste…Čovek koji se tokom svakog svog boravka na Farmi, a bilo ih je, trudio da pravi “šovove”, napravio je najveći šou zaljubljivanjem u “dobru žensku”.

Iako su mnoge prošle pored njega imanjem u Lisovićima, pa čak i Stanija za koju je rekao da je bolja riba od “Vendija”, upravo je pevačica narodne muzike zauvek ostala njegova tiha patnja.

Sara i Ivan vs Sara i Aki

Šta je bolje od veze pred kamerama? Dve veze pred kamerama, zar ne?

Svima vam je u sećanju “sveža” neodlučnost mlade mankenke Sare Trajanović kada je u pitanju “ljubavisanje” u etru. Možda zvučimo pregrubo, ali prebirajući po svim ovim vezama nekako dolazimo do labavog zaključka da i dalje važi ona – nije važno šta se priča, samo da se priča.

Da li “grešimo dušu” što to spominjemo u slučaju mlade, neafirmisane devojke pred kojom tek stoji, nadamo se blistava karijera, ali kako se izdvojiti u moru poznatijih ličnosti, kao što je bio slučaj na Farmi? Možda vezom?

Ne verujemo da su njene emocije, ni prema Ivanu, ni prema Akiju bile lažne, ali da nam ni sada nije ništa jasno, tačnije sa kim bi bila – pošto je nedavno ipak raskinula sa Akijem, a onda zvala Ivana, ali joj se ovaj nije javio, govori mnogo.

Dakle, Sara je obeležila Ivanov boravak na Farmi, ljubila se i grlila sa njim, plakala za Akijem, ljubila se sa Akijem, ostavila Ivana, približila mu se ponovo nakon Akijevog izbacivanja, a onda u finalu definitivno ostavila Ivana, a sada raskinula i sa Akijem…samo ovoliko spominjanje njihovih imena je dovoljno da vas potpuno zbuni zar ne? Uglavnom, još DVE rijaliti veze koje nisu potrajale.

Alibabićialibabicpr

Na samom kraju, par koji je inspirisao rijaliti šetnju kroz emocije…Danijel i Jovana Alibabić – “živi dokaz” da veze pod svetlima reflektora ne uspevaju, pa čak ni kada se krunišu brakom.

Manekenka Jovana Nikolić iz Niša nije verovatno ni sanjala da će joj učešće na Farmi, osim popularnosti doneti i burmu. Ona i Danijel Alibabić, pevač iz Crne Gore su se upoznali, zbližili, vodili ljubav, a onda i verili tokom trajanja rijalitija.

Jovana je na Farmi čak izgubila i bebu, ali to nije bilo sve. Ubrzo pošto su svoju ljubav krunisali brakom, usledeo je šok. Samo tri meseca nakon izgovaranja sudbonosnog “da” Jovana Alibabić je svog supruga optužila za fizičko zlostavljanje. Pored toga, ona je izjavila da je Danijel homoseksualac kojem je služila kao paravan, kao i da je tokom braka čula priče o njegovom “dečku Marku iz Podgorice”… Danijel sve poriče.

O svim ovim optužbama odlučiće sud jer je njen uskoro bivši suprug rešio da “presavije tabak”.

Iz svega ovoga što smo napisali šta da vam ponudimo kao zaključak? Voleli bismo da napišemo da nam je “glupa” klasifikacija na “veze iz rijalitija” i “ostale”, jer je ljubav ljubav – pred kamerama, daleko od njih, s poznatima i nepoznatima, ali očigledno da nije…ima nečeg u toj prokletoj popularnosti i pojavljivanju u medijima.

 

Slični tekstovi

Comments are closed.