Prosize kapsule

Kako da znaš da li glumi orgazam

Seks-par-krevet

Svi ti uzdasi i zadovoljstvo u krevetu mogu biti lažni. Više od 60 odsto žena s vremena na vreme glumi orgazam, što znači da postoje velike šanse da je i tvoja devojka među njima. Kako da znaš?

Određeni detalji mogu da ti pomognu da shvatiš da li je njen orgazam pravi ili lažan.

Kada ne folira orgazam, zidovi vagine će joj se blago skupiti i stegnuti u trenutku kada dolazi do vrhunca, a par sekundi nakon toga će se opet opustiti.

Osim toga, kada zaista doživljava orgazam, njene oči će se promeniti. Ako ste licem okrenuti jedno drugom, trebalo bi da primetiš kako se njen pogled menja i postaje potpuno nefokusiran kako se strasti bliže “eksploziji”. Naravno, niste u svim seksualnim pozama u mogućnosti da se gledate u oči, a moguće je i da u tom trenutku ni ti ne bi mogao da se fokusiraš na njen pogled. Zato, čitaj dalje.

Njena koža se menja kada dostigne vrhunac i to se često naziva postseksualno crvenilo. Do ovog crvenila dolazi usled ubzanog protoka krvi. Dakle, ukoliko nakon “akcije” leži pored tebe prilično bleda, verovatno je da nisi uspeo da je zadovoljiš.

Menja se ritam disanja. Čak i da si u krevetu sa ženom koja je zaista fizički izdržljiva, ako ona sve vreme tokom seksa ravnomerno diše, moguće je da se nisi baš proslavio. Bez obzira na to da li vodite ljubav ili imate divlji seks, ritam njenog disanja trebalo bi da se ubrza u trenutku kada stvarno doživljava orgazam.

Celo telo joj je napeto. Kada se bliži vrhuncu, mišići na njenom telu se postepeno stežu, a kada zadovoljstvo prolazi kroz nju, celo telo će se ukrutiti na trenutak.

Slični tekstovi

Comments are closed.