Prosize kapsule

4 najopasnije poze u seksu

lead

Seks je lep, ali i opasan. I to ne samo kada je reč o nepromišljenim seksualnim odnosima – bez kondoma, sa potencijalnom psiho udavačom, koja želi vaše dete, iako joj ni ime ne znate, a pritom je solidan nosilac koncentrisanog virusa svih polno prenosivih bolesti. Ne, više mislimo na fizički opasan segment seksa. Onaj u  kom se povređujete rizičnim seks pozama.

1. Šank poza

eager-chef

Mada je veoma izazovna, vaš penis je u ovoj pozi najizloženiji povredama “preloma” i istegnuća. Razmislite – vi na prstićima, ona na “leptirićima”, a vaš “drugar”, dok uživate u neviđeno dobrom seksu na kuhinjskom šanku ili radnoj ploči, u slučaju da promaši metu nema gde da udari do u njenu pubičnu kost ili tvrdu medijapan ploču, na kojoj ste malopre spremali romantičnu večeru. Osećate li bol?

2. Kaubojka

cow-girl2

Još jedna veoma opasna poza jeste i ona u kojoj vi udobno zavaljeni na leđima posmatrate svoju devojku kako uživa doka vas “jaše” poput pastuva. I sve je to ok, dok ona iz poze u kojoj je rukama oslonjena na vaša ramena i blago nagnuta ka vama, ne pređe u onu kada puštajući izuzetno napaljive uzdahe zabacuje glavu unazad istežući se u magnovenju skoro do vaših stopala. U tom trenutku ona nateže i vašu muškost, a samo je pitanje trenutka kada će je i prenategnuti. Savet – pustite je neko vreme da uživa, a zatim je laganim naizmeničnim milovanjem grudi i leđa, tragajući za njenim usnama, vratite u normalu.

3. Pilates lopta

swiss-ball_1

Mada se mnogima sviđa ideja da njene fitnes “artefakte” iskoristite za spontani, a možda i pomalo perverzan seks, treba imati na umu da od igračke za sekund dođe do plačke. Recimo, njena pilates lopta. Odlična za rezne egzibicije, bilo da sedite na njoj, a ona na vama, bilo da se zajedno istežete ili natežete, ali uvek treba imati na umu da je lopta okrugla, a da se kolo sreće okreće – čas na vrhu, čas na dnu. Bolje se držite sigurnog i stabilnog terena.

4. Stojeći

standing

Neki ovu pozu nazivaju i stojećom misionarskom pozom. Odlična je, ne zameramo ništa. Dodatno, za razliku od misionarske konačno možete da je uhvatite za guzu. Ipak, treba napomenuti da je ova poza isključivo za seks gladijatore. Istegnuća mišića zadnje lože nešto je što se podrazumeva u ovoj situaciji, čak i ako kao oslonac koristite zid i imate desetogodišnji staž u teretani. Upravo zbog toga seks u ovoj pozi i jeste najvatreniji, ali i najkraći. Sve je to priroda smislila sa razlogom. Uostalom, koliko često ovu pozu viđate u pornićima? Kad se maheri “zanata” već ustručavaju, ne moraš baš ni ti prečesto da eksperimentišeš.

 

Slični tekstovi

Comments are closed.