Prosize kapsule

Kakav seks žene žele

952496-12

Žene odlično znaju šta je dobar seks, a šta nije. Vreme je da i vi otkrijete šta to žene zaista smatraju dobrim seksom.

Nije tajna da muškarci i žene drugačije doživljavaju seks i sve vezano za njega. A šta tačno žene smatraju dobrim seksom? To je pitanje koje se mota po muškim glavama, a evo sada i odgovora na to.

 

Kvalitetna predigra
Ženama je predigra deo seksa. I kad razmišljaju o dobrom seksu, u razmišljanje uključuju i predigru. Kako ste je zaveli? Šta ste joj govorili? Gde ste je dodirivali? Kako ste je gledali? Sve je to ženama važno i ključno je za procenu da li je seks bio dobar ili nije.

 

Opuštenost i prijatnost
Ovo je jako važno na početku veze kada stvari još možda nisu definisane. Žene vole da znaju na čemu su, a ako ne znaju, postaju anksiozne i napete. U takvom stanju ne mogu da dožive orgazam pa je jako važno da muškarac zna da je opusti – što rečima, a što delima. Ako to zna, ona će moći da uživa u seksu i to će joj biti dobar seks.

 

Poznavanje erogenih zona
Svaka žena je različita i ono što pali jednu ne pali nužno i drugu. Svaka žena ima svoje erogene zone, a kada shvati da ih je muškarac otkrio i da zna šta treba da radi s njima, takvog muškarca svrstava u kategoriju dobrog seksa.

 

Istraživanje i igrice
Iako na početku neće reći, a ni pristati na neke neuobičajene stvari u seksu, žene maštaju o njima. S vremenom i kada se opuste, vole da istražuju seksualnost i vole da igraju igrice. Kad to mogu da rade s muškarcem, uživaju u seksu.

 

Klitoris
Zvuči neverovatno, ali mnogi muškarci ili ne znaju gde je klitoris ili ne znaju kako da ga stimulšu. Za žensko zadovoljstvo klitoris je ključan. Kada muškarac tačno zna šta treba da radi s njim, žena može da doživi vrhunac za vrhuncem. Da li treba posebno da napominjemo da to ulazi u kategoriju dobrog seksa?

 

Jezik je važno oružje
Uz mozak, jezik je najvažniji seksualni organ. Zašto? Uz pomoć njega se govore prave reči, on je zaslužan za ljubljenje, ali igra i veliku ulogu u oralnom zadovoljavanju žene. Dakle, ako ne znate da se služite jezikom, hitno naučite, jer dobar jezik je dobar seks, ma koliko ne želimo da priznamo to.

Slični tekstovi

Comments are closed.